کسری غفوری یکشنبه در مراسم آغاز بهرهبرداری از طرحهای جدید مجتمع فولاد خراسان گفت: واحد گندلهسازی خط مقدم تولید در زنجیره تولید این مجتمع است که با انجام آزمایشهای کیفی در این واحد آزمایشگاهی موجب ارتقای کیفیت و رفع اشکالات در مدار تولید میشود.
وی اظهار داشت: با راهاندازی این آزمایشگاه آزمونهای تعیین کیفیت کنسانتره، اندازه گیری و پایش کیفیت گندله ورودی، گندله تولیدی و تعیین کیفیت بنتونیت مصرفی به طور مستقیم انجام شده و هفت فرآیند اندازهگیری و پنج تجهیز جانبی صورت میگیرد.
وی بیان کرد: پس از شیوع کرونا این مجتمع در جهت ارتقای سطح بهداشت محیط برای کارکنان مجتمع فولاد خراسان با تدابیر کمیته ویژه پیشگیری از کرونا اقدام به احداث و تجهیز ۵۰ دوش و ۳۴۰ رخت کن انفرادی با صرف ۲۰میلیارد ریال هزینه کرد که امروز به بهرهبرداری رسید.
وی خاطرنشان کرد: سرانه فضای سبز در مجتمع فولاد خراسان در بین مجموعههای صنعتی منحصر به فرد است و در راستای افزایش سطح فضای سبز در فولاد خراسان پارک کیفیت در مجاورت یکی از واحدهای تولیدی این مجموعه احداث شد.
مجتمع فولاد خراسان در منطقه ای به مساحت ۱۴۰۰ هکتار، واقع در ۱۵ کیلومتری شمال غرب شهرستان نیشابور به عنوان بزرگترین تولید کننده فولاد در شرق کشور، از سال ۱۳۸۰ به بهره برداری رسید.
مجتمع فولاد خراسان (سهامی عام) درسال ۱۳۶۹ با سرمایه اولیه ۱.۵ میلیارد ریال با مشارکت شرکت ملی فولاد ایران و بانک سپه تاسیس و با نام نورد فولاد خراسان به ثبت رسید و در سال ۷۴ نام آن به شرکت مجتمع فولاد خراسان تغییر یافت.
از کل سهام مجتمع فولاد خراسان ۵۱.۴۴ درصد به صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر، ۳۲.۱۶ درصد به شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات، ۱۳.۳۳ درصد به موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان و ۳.۰۷ درصد به سایر سهامداران تعلق دارد.
این مجتمع در منطقه ای به مساحت هزار و ۴۰۰ هکتار در ۱۵ کیلومتری شمال غرب نیشابور قرار دارد و شامل شش کارخانه گندله سازی با ظرفیت تولید ۲.۵ میلیون تن در سال، دو واحد احیای مستقیم با ظرفیت ۱.۶ میلیون تن، دو واحد فولادسازی با ظرفیت ۱.۴ میلیون تن و کارخانه نورد با ظرفیت تولید سالانه ۶۴۰ هزار تن است.
آزمایشگاه گندلهسازی فولاد خراسان با اعتبار یک و نیم میلیون یورو به بهره برداری رسید
برچسب ها
شروه و دمام بوشهر در عزای بندرعباس
از نغمه تا نوحه، بوشهر به سوگ نشست
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
از نغمه تا نوحه، بوشهر به سوگ نشست
خاتون شرق- هفته گذشته، وقتی درباره فستیوال مردمی «کوچه» نوشتم و گفتم «کار مردم را به مردم بسپارید»، شاید خیلیها گمان نمیکردند این جمله تا چه حد میتواند معنای عمیقی در دل خود داشته باشد.
پای لنگ رسانهها در فاجعه بندر شهید رجایی
خاتون شرق- آتش در بندر شهید رجایی، نه تنها قلب اقتصادی کشور را سوزاند، بلکه بار دیگر ضعفها و کاستیهای جدی رسانهها در پوشش بحرانهای ملی را نمایان کرد. در حالی که تاکنون شمار جانباختگان این حادثه به دستکم ۴۰ نفر رسیده، هنوز اخبار دقیق و شفاف از تعداد مصدومان و، مهمتر از آن، علت اصلی حادثه منتشر نشده است. خلأ بزرگتر، غیبت رسانههای رسمی در پوشش لحظهبهلحظه و مستقیم این فاجعه است که بار دیگر، ضعف مزمن صداوسیما و رسانههای داخلی در مدیریت اطلاعرسانی بحران را آشکار ساخت.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.