کسری غفوری یکشنبه در مراسم آغاز بهرهبرداری از طرحهای جدید مجتمع فولاد خراسان گفت: واحد گندلهسازی خط مقدم تولید در زنجیره تولید این مجتمع است که با انجام آزمایشهای کیفی در این واحد آزمایشگاهی موجب ارتقای کیفیت و رفع اشکالات در مدار تولید میشود.
وی اظهار داشت: با راهاندازی این آزمایشگاه آزمونهای تعیین کیفیت کنسانتره، اندازه گیری و پایش کیفیت گندله ورودی، گندله تولیدی و تعیین کیفیت بنتونیت مصرفی به طور مستقیم انجام شده و هفت فرآیند اندازهگیری و پنج تجهیز جانبی صورت میگیرد.
وی بیان کرد: پس از شیوع کرونا این مجتمع در جهت ارتقای سطح بهداشت محیط برای کارکنان مجتمع فولاد خراسان با تدابیر کمیته ویژه پیشگیری از کرونا اقدام به احداث و تجهیز ۵۰ دوش و ۳۴۰ رخت کن انفرادی با صرف ۲۰میلیارد ریال هزینه کرد که امروز به بهرهبرداری رسید.
وی خاطرنشان کرد: سرانه فضای سبز در مجتمع فولاد خراسان در بین مجموعههای صنعتی منحصر به فرد است و در راستای افزایش سطح فضای سبز در فولاد خراسان پارک کیفیت در مجاورت یکی از واحدهای تولیدی این مجموعه احداث شد.
مجتمع فولاد خراسان در منطقه ای به مساحت ۱۴۰۰ هکتار، واقع در ۱۵ کیلومتری شمال غرب شهرستان نیشابور به عنوان بزرگترین تولید کننده فولاد در شرق کشور، از سال ۱۳۸۰ به بهره برداری رسید.
مجتمع فولاد خراسان (سهامی عام) درسال ۱۳۶۹ با سرمایه اولیه ۱.۵ میلیارد ریال با مشارکت شرکت ملی فولاد ایران و بانک سپه تاسیس و با نام نورد فولاد خراسان به ثبت رسید و در سال ۷۴ نام آن به شرکت مجتمع فولاد خراسان تغییر یافت.
از کل سهام مجتمع فولاد خراسان ۵۱.۴۴ درصد به صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر، ۳۲.۱۶ درصد به شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات، ۱۳.۳۳ درصد به موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان و ۳.۰۷ درصد به سایر سهامداران تعلق دارد.
این مجتمع در منطقه ای به مساحت هزار و ۴۰۰ هکتار در ۱۵ کیلومتری شمال غرب نیشابور قرار دارد و شامل شش کارخانه گندله سازی با ظرفیت تولید ۲.۵ میلیون تن در سال، دو واحد احیای مستقیم با ظرفیت ۱.۶ میلیون تن، دو واحد فولادسازی با ظرفیت ۱.۴ میلیون تن و کارخانه نورد با ظرفیت تولید سالانه ۶۴۰ هزار تن است.
آزمایشگاه گندلهسازی فولاد خراسان با اعتبار یک و نیم میلیون یورو به بهره برداری رسید
برچسب ها
اختلافنظر در شورای شهر نیشابور لایحه اتصال بلوار پژوهش به جاده باغرود را به کمیسیون کشاند
جاده مرگ یا طرح کارشناسیشده؟
نخستین رویداد ملی روز درهای باز کشاورزی در نیشابور؛ نیمقرن پژوهش برای نان، آب و امنیت غذایی
باز شدن درهای علم بر زمین تشنه کشاورزی
با هدف حفظ بهداشت عمومی و پیشگیری از گزشهای حیوانی، کارگروه مقابله با سگگردانی در نیشابور تشکیل و مصوبات آن اجرایی میشود
ممنوعیت سگگردانی در نیشابور کلید خورد
جاده مرگ یا طرح کارشناسیشده؟
خاتون شرق- در یکصد و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر نیشابور که با ۱۲ دستور کار برگزار شد، بحث پیرامون لایحه پروژه اتصال بلوار پژوهش به جاده باغرود به یکی از پرتنشترین بخشهای این نشست تبدیل شد.
باز شدن درهای علم بر زمین تشنه کشاورزی
خاتون شرق- به مناسبت پنجاهمین سال تأسیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، نخستین رویداد ملی روز درهای باز کشاورزی در نیشابور برگزار شد. در این برنامه، پژوهشگران، مسئولان، و فعالان بخش کشاورزی با هدف گفتوگو، همافزایی و انتقال تجربیات، گردهم آمدند.
ممنوعیت سگگردانی در نیشابور کلید خورد
خاتون شرق- در پی افزایش آمار گزش حیوانات در نیشابور و نگرانیهای فزاینده نسبت به تهدیدات بهداشتی و روانی ناشی از حضور سگها در اماکن عمومی، سگگردانی در سطح شهرستان نیشابور ممنوع اعلام شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.