بزرگترین فولادساز شرق کشور از همین اولین ماه پاییز ۱۴۰۳ در حالی تولید خود را پس از ماهها چالش تامین برق شروع کرد که نشان داد برای شمارش جوجهها منتظر آخر پاییز نیست و با ثبت همزمان ۴ رکورد ماهانه تولید، عزم و همت کارکنانش جزم است که بخش زیادی از فرصت از دست رفته تولید به خاطر کمبود برق در تابستان را جبران کنند.
مدیرعامل «شرکت مجتمع فولاد خراسان» با ابراز خرسندی از تلاش همکاران خود در خلق این اتفاق کمنظیر گفت: همکاران پرتلاش و توانمند ما نشان دادند که تشنهی کار و تولید و سرشار از انگیزه و توانمندی هستند و این انگیزه و تعهد، بزرگترین سرمایه مجموعه ماست.
طهمورث جوانبخت افزود: تابستان امسال یکی از طولانیترین دورههای کمبود و ناترازی حاملهای انرژی را برای فولاد خراسان پشت سر گذاشتیم و در عین حال اهتمام مدیریت شرکت بر حفظ انگیزه کارکنان بود که این امر خود را در اتفاقی کمنظیر و با شکستن همزمان چهار رکورد ماهانه در نواحی مختلف تولید نشان داد که لازم میدانم از همت و توان و تعهد یکایک همکاران در حوزههای تولید، پشتیبانی، تامین، پیمانکاران در صف و ستاد تشکر کنم.
معاون بهرهبرداری فولاد خراسان هم با بیان این که با برنامهریزی منسجم در شرکت، توانستیم چالش قطع برق را به فرصتی برای تعمیر و نگهداری تجهیزات بدل کنیم افزود: به لطف پروردگار، این آمادهبهکاریِ بالای تجهیزات و تسلط همکاران به ظرایف تولید، خود را در رکوردشکنیهای مهرماه نشان داد و مطمئنا اگر چالش انرژی تکرار نشود، جهش چشمگیر تولید در فولاد خراسان دور از دسترس نخواهد بود.
فرشید فضیلتی، چهار قلّهای را که فولادسازان شرق کشور فتح کردند شامل رکورد ماهانه در «تولید گندله»، رکورد ماهانه در «مجموع تولید آهن اسفنجی»، رکورد ماهانه «تولید ناحیه احیا مستقیم شماره ۲» و «رکورد تولید شمش» در فاز ۲ کارخانه فولادسازی برشمرد و خاطرنشان کرد: با پشتکار همکاران، در آخرین روز مهرماه، رکورد روزانه تولید هم در ناحیه فولادسازی ۲ شکسته شد.
وی در تشریح جزییات این موفقیت فوقالعاده اظهار کرد: در مهر ماه ۱۴۰۳ رکورد تولید ماهانه «گندلهسازی» شرکت به تناژ ۲۲۶ هزار و ۹۵۵ تن رسید که ۲۳۶۵ تن بیشتر از رکورد قبلی است که اردیبهشتماه همین امسال ثبت شده بود.
در مجموع تولید «آهن اسفنجی» هم که آخرین بار در اردیبهشت سال ۱۴۰۲ ثبت شده بود شاهد ارتقای ۲۵۶ تنی و ثبت رکورد ماهانه ۱۴۵ هزار و ۹۹۵ تن در مهرماه امسال بودیم. ضمن این که بالاترین نِصاب تولید آهن اسفنجی در ناحیه «احیا مستقیم ۲» هم با ثبت رقم ۷۴۸۰۲ تن و ارتقای ارتقای ۱۷۱ تنی رقم خورد.
فضیلتی دستیابی به بالاترین تناژ ماهانه تولید در ناحیه «فولادسازی ۲» را دیگر دستاورد همکاران فولاد خراسان برشمرد و گفت: همکاران ما در این ناحیه رکورد آذرماه پارسال خود را ۱۲۹۸ تن ارتقا دادند و نِصاب جدید این واحد را با تناژ ۵۵ هزار و ۹۹۸ تن ثبت کردند. این در حالی است که رکورد تولید روزانه این واحد هم با تولید ۲۳۴۸ تن در شبانهروز، در تاریخ ۳۰ مهر ماه با همدلی و تلاش همکاران غیورمان در بخشهای مختلف اعم از تامین، پشتیبانی، مالی واقتصادی، در بخشهای مختلف صف، ستاد و پیمانکاران، شکسته شد.
معاون بهرهبرداری فولاد خراسان از حمایتهای بیدریغ مدیریت عالی شرکت و تلاش شبانهروزی همه همکاران در بخشهای مختلف اعم از تامین، پشتیبانی، مالی و اقتصادی، واحدهای مختلف صف، ستاد و پیمانکاران که با این رکوردشکنیها کام خانواده بزرگ فولاد خراسان را شیرین ساختند، قدردانی کرد.
شروع پاییز با جشنواره رکوردشکنیهای رنگارنگ در فولاد خراسان
برچسب ها
افزایش تولید، رکورد رشد سود و عبور از بحران انرژی در سالی پرچالش
درخشش مدیریت فولاد خراسان در سایه خاموشیها و کمبود گاز
رئیس دانشگاه علومپزشکی نیشابور وعده داد:
افتتاح بیمارستان سوم نیشابور در هفته دولت / خارج شدن بیمارستانهای نیشابور از لیست سیاه طلبکاران
گرمای بیسابقه، قطعی برق و فشار مضاعف بر آبفای نیشابور؛ تأمین آب در روزهای داغ پیش رو به مرز بحران رسیده
هشدار سرپرست شرکت آبفای نیشابور: پمپ آب منازل سرطان شبکه آب شهری
درخشش مدیریت فولاد خراسان در سایه خاموشیها و کمبود گاز
خاتون شرق- سهشنبه ۱۷ تیرماه مجمععمومی عادی شرکت مجتمع فولاد خراسان با نماد بورسی فخاس در سالن همایشهای هتل نوین پلاس مشهد با حضور کتایون دوانلو نماینده صندوق بیمه روستائیان و عشایر به عنوان رئیس مجمع، یحیوی نماینده شرکت سرمایهگذاری معادن و فلزات به عنوان ناظر اول، مظاهری شرکت سرمایهگذاری ارشک به عنوان ناظر دوم، طهمورث جوانبخت مدیرعامل و نایبرئیس هیئتمدیره شرکت مجتمع فولاد خراسان، شریعه نماینده مؤسسه حسابرسی و بازرس قانونی هیئترئیسه و دانیال آستانه به عنوان دبیر جلسه برگزار شد.
افتتاح بیمارستان سوم نیشابور در هفته دولت / خارج شدن بیمارستانهای نیشابور از لیست سیاه طلبکاران
خاتون شرق- قطار توسعه سلامت سالهاست که از ایستگاه نیشابور عبور کرده، اما این شهر همچنان با دستان خالی در سرفصلهای مهم بهداشت و درمان باقی مانده است. یکی از آشکارترین نمودهای این عقبماندگی، وضعیت نگرانکننده سرانه تخت بیمارستانی و تعداد پزشکان متخصص در نیشابور است؛ موضوعی که نهتنها زندگی و سلامت شهروندان را تهدید میکند، بلکه فاصله این شهر با مناطق همجوار را روزبهروز بیشتر کرده است.
هشدار سرپرست شرکت آبفای نیشابور: پمپ آب منازل سرطان شبکه آب شهری
خاتون شرق- تابستان داغ نیشابور نفسها را به شماره انداخته و سایه بحران آب هر روز پررنگتر میشود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.