معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش نیشابور اظهار کرد: با بررسی های انجام شده از طرف اداره کل، تعداد ۲۴۲ نفر به عنوان حجم سواد به نیشابور ابلاغ شده است که میانگین جذب حجم سواد آموزی در این شهرستان در سال های اخیر به طور صد در صدی اجرایی شده است.
سید مهدی قاضی افزود: در حال حاضر، تعداد ۲۲ نیروی فعال در سواد آموزی نیشابور مشغول به فعالیت هستند که سه بخش مهم سواد، تحکیم و انتقال را اجرا می کنند و با بررسی های انجام شده از طرف اداره کل، تعداد ۲۴۲ نفر به عنوان حجم سواد به نیشابور ابلاغ شده است که میانگین جذب حجم سواد آموزی در این شهرستان در سال های اخیر به طور صد در صدی اجرایی شده است.
وی ادامه داد: برای اولین بار در سطح کشور، دوره تلفیقی برگزار شده و تعداد ۴۸ نفر در کلاس های سواد، تحکیم و انتقال مشغول به کار شده اند که برخی از آنها نیروی رسمی آموزش و پرورش می باشند.
مدیر آموزش و پرورش نیشابور خاطرنشان کرد: در سال جاری با تلاش های انجام شده میزان سواد در نیشابور به ۹۸ و نیم درصد رسیده است. همچنین فاصله سواد بین زنان و مردان و فاصله سواد شهری و روستایی و بازماندگان از تحصیل به حداقل ممکن کاهش یافته به طوریکه در حال حاضر شش هزار و ۳۸۱ نفر بازمانده از تحصیل ۱۰ تا ۴۹ سال شناسایی شده که این آمار نسبت به آمار ابلاغی از طرف استان کمتر است.
سید مهدی قاضی خاطرنشان کرد: از سایر ادارات تقاضا داریم در شناسایی و جذب افراد بی سواد و کم سواد ما را یاری کنند تا سطح سواد آنها در سامانه سواد کشور پالایش و دوره تحصیل آنها گروه بندی شود.
وی یادآورشد: ما وظیفه داریم با تعداد محدود آموزش دهندگان نسبت به باسواد کردن بی سوادان اقدام کنیم و نیروهای توانمند سایر ادارات نیز می توانند در این راه ما را کمک کنند.
قاضی تصریح کرد: معاون استاندار و فرمانداری، اداره بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، شهرداری و شواری شهر، عشایر شهرستان، بخشداری ها و دهیاری ها، جهاد کشاورزی، ثبت احوال، اداره کار و سایر نهادها باید در این مسیر سخت، پای کار آمده تا با یک حرکت جهادی، آمار دقیق و پالایش شده ی بی سوادان را شناسایی و آن را به حداقل برسانیم.
شناسایی بیش از ۶هزار بازمانده از تحصیل در نیشابور
برچسب ها
افزایش تولید، رکورد رشد سود و عبور از بحران انرژی در سالی پرچالش
درخشش مدیریت فولاد خراسان در سایه خاموشیها و کمبود گاز
رئیس دانشگاه علومپزشکی نیشابور وعده داد:
افتتاح بیمارستان سوم نیشابور در هفته دولت / خارج شدن بیمارستانهای نیشابور از لیست سیاه طلبکاران
گرمای بیسابقه، قطعی برق و فشار مضاعف بر آبفای نیشابور؛ تأمین آب در روزهای داغ پیش رو به مرز بحران رسیده
هشدار سرپرست شرکت آبفای نیشابور: پمپ آب منازل سرطان شبکه آب شهری
درخشش مدیریت فولاد خراسان در سایه خاموشیها و کمبود گاز
خاتون شرق- سهشنبه ۱۷ تیرماه مجمععمومی عادی شرکت مجتمع فولاد خراسان با نماد بورسی فخاس در سالن همایشهای هتل نوین پلاس مشهد با حضور کتایون دوانلو نماینده صندوق بیمه روستائیان و عشایر به عنوان رئیس مجمع، یحیوی نماینده شرکت سرمایهگذاری معادن و فلزات به عنوان ناظر اول، مظاهری شرکت سرمایهگذاری ارشک به عنوان ناظر دوم، طهمورث جوانبخت مدیرعامل و نایبرئیس هیئتمدیره شرکت مجتمع فولاد خراسان، شریعه نماینده مؤسسه حسابرسی و بازرس قانونی هیئترئیسه و دانیال آستانه به عنوان دبیر جلسه برگزار شد.
افتتاح بیمارستان سوم نیشابور در هفته دولت / خارج شدن بیمارستانهای نیشابور از لیست سیاه طلبکاران
خاتون شرق- قطار توسعه سلامت سالهاست که از ایستگاه نیشابور عبور کرده، اما این شهر همچنان با دستان خالی در سرفصلهای مهم بهداشت و درمان باقی مانده است. یکی از آشکارترین نمودهای این عقبماندگی، وضعیت نگرانکننده سرانه تخت بیمارستانی و تعداد پزشکان متخصص در نیشابور است؛ موضوعی که نهتنها زندگی و سلامت شهروندان را تهدید میکند، بلکه فاصله این شهر با مناطق همجوار را روزبهروز بیشتر کرده است.
هشدار سرپرست شرکت آبفای نیشابور: پمپ آب منازل سرطان شبکه آب شهری
خاتون شرق- تابستان داغ نیشابور نفسها را به شماره انداخته و سایه بحران آب هر روز پررنگتر میشود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.