خانههای تاریخی نیشابور با مشارکت سرمایهگذاران بخش خصوصی، مرمت و بازسازی میشود و به روش بازگشت سرمایهی مشارکتکنندگان، مورد بهرهبرداری مناسب قرار میگیرد.
بنا بر طرحی که دوشنبه گذشته در کمیسیون اقتصاد شهری، سرمایهگذاری و گردشگری شورای شهر به تصویب رسید خانهی قریشی با سرمایهگذاری به شکل بیِاُتی یا روش برگشت تدریجی سرمایهی مشارکتکننده، مورد بهسازی و مرمت قرار میگیرد.
این طرح که جزئیات آن به صورت مفصل در کمیسیون مرتبط شورا مورد بحث و بررسی کارشناسی قرار گرفت توسط سرمایهگذار بخش خصوصی و با نظارت و تأیید شهرداری و میراث فرهنگی اجرایی میشود.
قرار است طی هفتههای آینده، فراخوان جذب سرمایهگذار برای این طرح در جراید محلی و در تابلوهای شهرداری نیشابور منتشر شود تا داوطلبان مشارکتکننده، فرصت برابر برای این امر داشته باشند.
مسؤول واحد سرمایهگذاری و مشارکت اقتصادی شهرداری در این کمیسیون گفت: هدف اصلی این طرح، نگهداری و مرمت آثار تاریخی است که در حال حاضر دولت و میراث فرهنگی یا شهرداری، توان اجرایی و مالی برای این کار را ندارند و چه خوب است که سرمایهگذار بخش خصوصی، طبق ضوابط میراث فرهنگی و شهرداری، مرمت و بهسازی را انجام دهد و بهرهبرداری خوبی در زمینههای گردشگری نیز از آن داشته باشد.
محمد احمدآبادی گفت: اگر این طرح موفق باشد برای سایر خانههای تاریخی نیشابور نیز همین روش بکار گرفته میشود تا حفظ و نگهداری آثار با ارزش تاریخی شهرستان که خواست همهی مردم و دولت است از این طریق میسر شود و مردم هم با استفاده از خدماتی که در این مکانها ارائه میشود بیشتر با این محیطها آشنا شوند.
وی همچنین تأکید کرد: تمام مراحل بازسازی و مرمت خانههایی که به این طریق مورد مرمت و بهسازی قرار میگیرند زیر نظر میراث فرهنگی و شهرداری انجام میشود و برنامهی شهرداری و شورا این است که هیچگونه خلل و صدمهای در ارکان این ساختارهای تاریخی، ایجاد نشود و ماندگاری آنها نیز تداوم یابد.
فراخوان شورای شهر برای جذب سرمایهگذار مرمت و بهسازی «خانه قریشی»
برچسب ها
ابهامات درباره حادثه بیمارستان حکیم بیپاسخ ماند
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
نیشـابور، نت خاموش خراسان
خاتون شرق- نیشابور، زادگاه استاد پرویز مشکاتیان، از تأثیرگذارترین آهنگسازان و نوازندگان سنتور در تاریخ موسیقی ایران است. مشکاتیان با خلق آثاری ماندگار مانند بیداد، نوا، دستان و آستان جانان نهتنها در پهنه موسیقی ایران، بلکه در تاریخ فرهنگی معاصر نیشابور نیز نقشی برجسته دارد. با این همه، زادگاه او تاکنون از داشتن یک جشنواره دائمی موسیقی سنتی بیبهره بوده و حتی در سالگرد درگذشتش نیز خبری از رویدادی در خور نام او نیست. آیا این بیتوجهی، نوعی کمکاری مدیریتی و ضعف در نگاه برنامهریزان فرهنگی نیست؟
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
خاتون شرق- در پی انتشار گزارشی در شماره ۲۲۱ هفتهنامه خاتونشرق با عنوان فاجعه در بیمارستان حکیم دانشگاه علومپزشکی نیشابور جوابیهای به دفتر هفتهنامه خاتونشرق ارسال کرده که برای اطلاع و آکاهی شهروندان متن و تصویر نامه در ادامه منتشر میشود.
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.