به گزارش روابط عمومی «مجتمع فولاد خراسان»، با توجه به چالش های ناشی از شیوع کرونا و دشواری های پیش آمده برای هیات های ورزشی شهرستان، در پی هماهنگی اداره «ورزش و جوانان» نیشابور با موافقت دکتر کسری غفوری، این مجتمع تیرماه امسال ۵۰۰میلیون ریال به هیات های ورزشی شهرستان کمک کرد.
در پی درخواست کاوه آهنگر، رییس اداره «ورزش و جوانان» نیشابور، این کمک به حساب ده هیات ورزشیِ معرفی شده واریز شد.
هیات های «پزشکی ورزشی»، «انجمن های ورزشی»، «شنا»، «ورزش های رزمی»، «دو و میدانی»، «جانبازان و معلولین»، «ورزش های همگانی»، «تیر و کمان»، «تنیس روی میز» و «کوهنوردی» هیات هایی هستند که با هماهنگی اداره «ورزش و جوانان» مشمول این کمک ها شدند.
شهرام بقراط، مدیر روابط عمومی فولاد خراسان با بیان این که ایفای «مسئولیت اجتماعی» از راهبردهای مورد تاکید مدیریت عالی شرکت است، افزود: این شرکت، به عنوان یک شهروند حقوقی و در راستای تعهدات اخلاقی و اجتماعی خود، برنامه های قابل توجهی را برای توسعه زیرساخت های ورزش در نیشابور مدنظر دارد که امیدواریم با هماهنگی های صورت گرفته در قالب «معین اقتصادی» و حمایت مدیران اجرایی شهرستان شاهد به ثمر رسیدن آن ها در آینده نزدیک باشیم.
بقراط افزود: مجتمع فولاد خراسان با تاکید مدیرعامل شرکت، عمدتا با هدف بالا بردن نشاط جسمی و روحی و نیز همگانی کردن ورزش در میان چند هزار نفر عضو «خانواده بزرگ فولاد خراسان» نسبت به تدارک امکانات ورزشی در سطح شهر برای کارکنان محترم و خانواده ی ایشان و برگزاری منظم مسابقات داخلی اقدام کرده است که با توجه به جمعیت قابل توجه این خانواده، سهم قابل توجهی در ارتقای سلامت عمومی خواهد داشت. در عین حال با تاکید دکتر غفوری، با محوریت «منفعت عمومی» کمک و پشتیبانی از نهادهای اداری ورزش شهرستان نیز در دستور کار قرار گرفته است.
پشتیبانی و کمک فولاد خراسان به ۱۰ هیات ورزشی نیشابور
برچسب ها
ابهامات درباره حادثه بیمارستان حکیم بیپاسخ ماند
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
نیشـابور، نت خاموش خراسان
خاتون شرق- نیشابور، زادگاه استاد پرویز مشکاتیان، از تأثیرگذارترین آهنگسازان و نوازندگان سنتور در تاریخ موسیقی ایران است. مشکاتیان با خلق آثاری ماندگار مانند بیداد، نوا، دستان و آستان جانان نهتنها در پهنه موسیقی ایران، بلکه در تاریخ فرهنگی معاصر نیشابور نیز نقشی برجسته دارد. با این همه، زادگاه او تاکنون از داشتن یک جشنواره دائمی موسیقی سنتی بیبهره بوده و حتی در سالگرد درگذشتش نیز خبری از رویدادی در خور نام او نیست. آیا این بیتوجهی، نوعی کمکاری مدیریتی و ضعف در نگاه برنامهریزان فرهنگی نیست؟
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
خاتون شرق- در پی انتشار گزارشی در شماره ۲۲۱ هفتهنامه خاتونشرق با عنوان فاجعه در بیمارستان حکیم دانشگاه علومپزشکی نیشابور جوابیهای به دفتر هفتهنامه خاتونشرق ارسال کرده که برای اطلاع و آکاهی شهروندان متن و تصویر نامه در ادامه منتشر میشود.
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.