معاون «طرح و توسعه» شرکت مجتمع فولاد خراسان با بیان این که عملیات خرید و نصب تجهیزات برای پروژه ساخت کارخانه تولید کنسانتره فولاد خراسان در سنگان وارد فاز جدید شده و تا پایان شهریورماه ۱۴۰۳ پیشرفت پروژه به بیش از ۵۰ درصد رسیده است، گفت: کارخانه کنسانتره فولاد شرق خراسان در نیمه اول سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری اولیه میرسد.
علی گلشن افزود: عملیات اجرایی احداث این کارخانه که از آذرماه ۱۳۹۴ و با مشارکت کنسرسیوم ایریتک و کیسون شروع شده بود، متأسفانه در طی سالهای ۱۳۹۴ تا ۱۴۰۲ به دلایل مختلف از قبیل تحریمها و تغییرات مدام اعضای هیئتمدیره با کندی همراه بوده و حدود ۱۷ درصد پیشرفت اجرایی داشت، اما با تغییرات صورت گرفته در شرکت فولاد خراسان و شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات، حمایتهای مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان و تغییر هیئتمدیره و مدیرعامل شرکت فولاد شرق، روند اجرای پروژه تأسیس کارخانه سرعت گرفت.
وی با بیان این که الحاقیه قرارداد این پروژه در شهریورماه سال گذشته منعقد و عملیات اجرایی آن به صورت رسمی از آبان ماه سال ۱۴۰۲ آغاز شده، افزود: پیشرفت واقعی این پروژه طی سالهای گذشته حدود ۱۷ درصد بوده که تا آخر اردیبهشتماه ۱۴۰۳ به حدود ۴۰ درصد رسیدکه افزایش قابل ملاحظهای به حساب میآید.
گلشن افزود: تمام تجهیزات اصلی کارخانه (از قبیل: بالمیلها، سگمیلها و سنگشکن و…) خریداری و ساخته شدهاند و در حال حاضر ۹۰ درصد تجهیزات اصلی پروژه خریداری شده و در حال ساخت و ارسال به کارخانه است. ضمن این که بخشی از تجهیزات نیز به کارخانه رسیده و زیرساختهای لازم فراهم شده است.
به گفته معاون «طرح و توسعه»ی فولاد خراسان، با توجه به این که پروژه در سال آینده در مرحله بهرهبرداری خواهد بود، از هماکنون فرایند جذب نیروی انسانی از طریق یکی از دانشگاههای استان هماهنگ شده و افزون بر ۸۰ درصد کارکنان پروژه از نیروی بومی خواهند بود.
وی افزود: «شرکت مجتمع فولاد خراسان» و «شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات» سهامداران عمده این پروژه هستند که با حمایت، تصمیمگیری و برنامهریزی تیم اجرایی این مجموعه، مقرر است پروژه طی ۲۱ ماه به بهرهبرداری برسد که از این زمان، ۱۵ ماه به ساخت کارخانه و ۶ ماه به مراحل تست سرد و گرم و مرحله بهرهبرداری اختصاص دارد.
پیشرفت پروژه کارخانه کنسانتره سنگان از ۵۰ درصد فراتر رفت
برچسب ها
اختلافنظر در شورای شهر نیشابور لایحه اتصال بلوار پژوهش به جاده باغرود را به کمیسیون کشاند
جاده مرگ یا طرح کارشناسیشده؟
نخستین رویداد ملی روز درهای باز کشاورزی در نیشابور؛ نیمقرن پژوهش برای نان، آب و امنیت غذایی
باز شدن درهای علم بر زمین تشنه کشاورزی
با هدف حفظ بهداشت عمومی و پیشگیری از گزشهای حیوانی، کارگروه مقابله با سگگردانی در نیشابور تشکیل و مصوبات آن اجرایی میشود
ممنوعیت سگگردانی در نیشابور کلید خورد
جاده مرگ یا طرح کارشناسیشده؟
خاتون شرق- در یکصد و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر نیشابور که با ۱۲ دستور کار برگزار شد، بحث پیرامون لایحه پروژه اتصال بلوار پژوهش به جاده باغرود به یکی از پرتنشترین بخشهای این نشست تبدیل شد.
باز شدن درهای علم بر زمین تشنه کشاورزی
خاتون شرق- به مناسبت پنجاهمین سال تأسیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، نخستین رویداد ملی روز درهای باز کشاورزی در نیشابور برگزار شد. در این برنامه، پژوهشگران، مسئولان، و فعالان بخش کشاورزی با هدف گفتوگو، همافزایی و انتقال تجربیات، گردهم آمدند.
ممنوعیت سگگردانی در نیشابور کلید خورد
خاتون شرق- در پی افزایش آمار گزش حیوانات در نیشابور و نگرانیهای فزاینده نسبت به تهدیدات بهداشتی و روانی ناشی از حضور سگها در اماکن عمومی، سگگردانی در سطح شهرستان نیشابور ممنوع اعلام شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.