معاون سازمان و مدیر جهادکشاورزی نیشابور گفت: قیمت خرید تضمینی گندم در سال زراعی جاری ۲۵۰۰۰ ریال بوده که کشاورزان با مراجعه به مرکز خرید گندم نسبت به تحویل محصول مازاد بر نیاز خود اقدام می کنند. محمد علی فرهمندراد بیان کرد: انتظار برداشت بیش از ۴۶ هزار تن گندم از اراضی زیر کشت شهرستان در سال زراعی جاری خبر داد.وی افزود: این مقدار گندم از سطح زیر کشتی معادل ۱۵۲۰۰ هکتارآبی و دیم برداشت می شود که در مقایسه با سال گذشته با توجه به بارش خوب نزولات جوی حدود ۱۰ درصد افزایش یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی میزان مبارزه با علف هرز در شهرستان را ۱۱۸۰۰ هکتار و سطح مبارزه با سن را ۱۱۷۰۰ هکتار اعلام کرد. همچنین او اذعان کرد: ۸۷۰ تن بذر اصلاح شده بین کشاورزان توزیع شده است.
در ادامه رئیس شرکت غله و خدمات بازرگانی نیشابور نیز در خصوص خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان گفت: در حال حاضر یک سیلوی دولتی در کنار سه مرکز خرید تعاون روستایی در بخش های شهرستان گندم مازاد بر نیاز کشاورزان را خریداری می نمایند. علیرضا زارعی افزود: ظرفیت ذخیره سازی گندم در مبادی فوق ۴۰ هزار تن در شهرستان می باشد.
در پایان مدیر جهادکشاورزی به کشاورزان توصیه کرد با توجه به راه اندازی سامانه پیامکی استعلام سطح و پیش بینی تولید گندم، کشاورزان می بایستی قبل از مراجعه به مراکز خرید از طریق این سامانه از وضعیت ثبت اطلاعات خود در سامانه جامع پهنه بندی و مدیریت داده های کشاورزی مطلع و در صورت مشکل ابتدا با مراجعه به کارشناس پهنه نسبت به رفع آن اقدام نمایند
افزایش ۱۰ درصدی تولید گندم در نیشابور
برچسب ها
شروه و دمام بوشهر در عزای بندرعباس
از نغمه تا نوحه، بوشهر به سوگ نشست
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
از نغمه تا نوحه، بوشهر به سوگ نشست
خاتون شرق- هفته گذشته، وقتی درباره فستیوال مردمی «کوچه» نوشتم و گفتم «کار مردم را به مردم بسپارید»، شاید خیلیها گمان نمیکردند این جمله تا چه حد میتواند معنای عمیقی در دل خود داشته باشد.
پای لنگ رسانهها در فاجعه بندر شهید رجایی
خاتون شرق- آتش در بندر شهید رجایی، نه تنها قلب اقتصادی کشور را سوزاند، بلکه بار دیگر ضعفها و کاستیهای جدی رسانهها در پوشش بحرانهای ملی را نمایان کرد. در حالی که تاکنون شمار جانباختگان این حادثه به دستکم ۴۰ نفر رسیده، هنوز اخبار دقیق و شفاف از تعداد مصدومان و، مهمتر از آن، علت اصلی حادثه منتشر نشده است. خلأ بزرگتر، غیبت رسانههای رسمی در پوشش لحظهبهلحظه و مستقیم این فاجعه است که بار دیگر، ضعف مزمن صداوسیما و رسانههای داخلی در مدیریت اطلاعرسانی بحران را آشکار ساخت.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.