دکتر زهرا شیدائی بیان کرد: این موضوع در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مورد توجه ویژه قرار گرفته گرچه بسیاری از زوجین از این قوانین و نحوه استفاده از تسهیلات و امکانات درمانی و مراکز تحت پوشش بیمه برای درمان ناباروری خود اطلاعی ندارند.
وی افزود: ناباروری یکی از علل پایین بودن نرخ فرزندآوری است و یکی از رسالت های مهم گروه جوانی جمعیت معاونت، مساله جوانی جمعیت، پیشگیری از ناباروری، شناسایی و درمان به هنگام زوجین نابارور است.
مصطفی بلوکی کارشناس بیمه سلامت نیشابور گفت: قانون جوانی جمعیت به تمامی دستگاههای ذیربط ابلاغ شده و در این قانون برای سازمان بیمه سلامت هم وظایفی در نظر گرفته شده است که میتوان به پوشش بیمهای خدمات کمک باروری برای زوجینی که به هر دلیلی نابارور هستند و صاحب فرزند نشدند اشاره کرد.
وی با اشاره به این که ماده ۴۳ این قانون در خصوص ناباروری است گفت: زوجین نابارور پس از نشاندار شدن در سیستم میتوانند از خدمات سرپایی و بستری و روشهای تخصصی و فوق تخصصی درمان ناباروری اعم از دارو، تصویربرداری، آزمایشات و دیگر خدمات مورد نیاز استفاده کنند.
وی در ادامه از مراکز ناباروری بیمارستان رضوی، جراحی محدود ارمغان و ناباروری نوین به عنوان مراکز ناباروری طرف قرارداد بیمه سلامت در استان خراسان رضوی نام برد و تصریح کرد: اگر زوج نابارور برای درمان به مراکز دولتی مراجعه کنند ۹۰ درصد هزینههای دولتی را پوشش خواهیم داد و اگر هم به مراکز خصوصی غیر دولتی و خیریه مراجعه کنند، ۹۰ درصد تعرفه عمومی غیردولتی را پوشش میدهیم.
وی افزود: فرانشیز پرداختی توسط بیمار در صورت داشتن بیمه تکمیلی توسط بیمه مربوط قابل محاسبه و پرداخت می باشد. فرانشیز بیمه شدگان مشمول ناباروری در مراکز دولتی و عمومی غیر دولتی معادل ١٠ درصد تعرفه مصوب آن مرکز می باشد. در مراکز خیریه و خصوصی سهم بیمار معادل ١٠ درصد تعرفه عمومی غیر دولتی می باشد.
وی تاکید کرد: افرادی که تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند میتوانند به مراکز طرف قرار داد مراجعه کنند و از خدمات درمان ناباروری بهرهمند شوند، اما کسانی که فاقد پوشش بیمهای هستند و هیچگونه دفترچه بیمهای ندارند، میتوانند به دفاتر پیشخوان طرف قرارداد بیمه سلامت و یا این که به پنل شهروندی سایت بیمه سلامت مراجعه کرده و خود را بیمه کنند و از خدمات بهرهمند شوند.
بیش از ۲هزار زوج نابارور در نیشابور وجود دارد
برچسب ها
ابهامات درباره حادثه بیمارستان حکیم بیپاسخ ماند
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
نیشـابور، نت خاموش خراسان
خاتون شرق- نیشابور، زادگاه استاد پرویز مشکاتیان، از تأثیرگذارترین آهنگسازان و نوازندگان سنتور در تاریخ موسیقی ایران است. مشکاتیان با خلق آثاری ماندگار مانند بیداد، نوا، دستان و آستان جانان نهتنها در پهنه موسیقی ایران، بلکه در تاریخ فرهنگی معاصر نیشابور نیز نقشی برجسته دارد. با این همه، زادگاه او تاکنون از داشتن یک جشنواره دائمی موسیقی سنتی بیبهره بوده و حتی در سالگرد درگذشتش نیز خبری از رویدادی در خور نام او نیست. آیا این بیتوجهی، نوعی کمکاری مدیریتی و ضعف در نگاه برنامهریزان فرهنگی نیست؟
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
خاتون شرق- در پی انتشار گزارشی در شماره ۲۲۱ هفتهنامه خاتونشرق با عنوان فاجعه در بیمارستان حکیم دانشگاه علومپزشکی نیشابور جوابیهای به دفتر هفتهنامه خاتونشرق ارسال کرده که برای اطلاع و آکاهی شهروندان متن و تصویر نامه در ادامه منتشر میشود.
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.