معاون سازمان و مدیر جهادکشاورزی شهرستان نیشابور از قلع وقمع ۳۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در محدوده اراضی کشاورزی و باغی روستای صومعه از بخش مرکزی این شهرستان خبر داد.
علی مبارکی معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی با اعلام قلع و قمع مستحدثات ۳۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی صومعه بخش مرکزی از توابع بخش مرکزی شهرستان نیشابور بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی وباغی خبر داد.
وی اظهار داشت: این قلع و قمع ها که شامل ۲۶ مورد دیوار کشی به طول یک هزار متر، یک مورد دپوی مصالح و گود برداری به مساحت ۵۰ متر مربع، ۴ مورد پی کنی و پی ریزی دیوار به طول ۳۱۰ متر و یک مورد سکو بود، تخریب و مجموعا بیش از ۱۸ هزار و ۱۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی آزاد سازی و به چرخه تولید بازگشت داده شد.
شهاب جهانداری رئیس اداره امور اراضی نیشابور نیز در این رابطه گفت: برای این تخلفها ابتدا اخطاریه و توقیف عملیات صادر شد و متاسفانه هیچ گونه ترتیب اثری از طرف مالکین داده نشده است. بنابراین با استفاده از ظرفیت اجرایی تبصره دو ماده ۱۰ قانون و با هماهنگی با دادستان شهرستان و حضور نماینده دادستان و با همکاری فراجا این قلع و قمع در روز چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳ انجام شد.
وی تصریح کرد: علیرغم تذکرها و اخطارهای مکرر به شهروندان در نشریات، رسانههای عمومی و پیام رسانها برای استعلام در زمان خرید زمین کشاورزی و باغ، متأسفانه عدهای سودجو باعث ضرر و زیان به افراد خریدار میشوند و مالکین جدید هم بدون توجه به استعلام لازمه از ادارات و مراجع ذی ربط، سبب خسارت و خسران به خود میگردند.
جهانداری در پایان از شهروندان خواست مشاهدات خود را در خصوص هر گونه ساخت وساز و قطعه بندی در اراضی کشاورزی با سامانه تلفنی ۱۳۱ با کارشناسان این اداره در میان بگذارند.
تخریب ۳۲مورد ساختوساز غیرمجاز در نیشابور
برچسب ها
ابهامات درباره حادثه بیمارستان حکیم بیپاسخ ماند
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
نیشـابور، نت خاموش خراسان
خاتون شرق- نیشابور، زادگاه استاد پرویز مشکاتیان، از تأثیرگذارترین آهنگسازان و نوازندگان سنتور در تاریخ موسیقی ایران است. مشکاتیان با خلق آثاری ماندگار مانند بیداد، نوا، دستان و آستان جانان نهتنها در پهنه موسیقی ایران، بلکه در تاریخ فرهنگی معاصر نیشابور نیز نقشی برجسته دارد. با این همه، زادگاه او تاکنون از داشتن یک جشنواره دائمی موسیقی سنتی بیبهره بوده و حتی در سالگرد درگذشتش نیز خبری از رویدادی در خور نام او نیست. آیا این بیتوجهی، نوعی کمکاری مدیریتی و ضعف در نگاه برنامهریزان فرهنگی نیست؟
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
خاتون شرق- در پی انتشار گزارشی در شماره ۲۲۱ هفتهنامه خاتونشرق با عنوان فاجعه در بیمارستان حکیم دانشگاه علومپزشکی نیشابور جوابیهای به دفتر هفتهنامه خاتونشرق ارسال کرده که برای اطلاع و آکاهی شهروندان متن و تصویر نامه در ادامه منتشر میشود.
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.