محسن عظیمی نژاد در نشست با اصحاب رسانه افزود: چون در دهه اول محرم بودیم و عزاداری ها و مسافرت داشتیم اگر ۲۵ ماه محرم مدارس بازگشایی می شد تا وضعیت کرونا را بدانیم در چه وضعیتی است شرایط بهتر بود.وی ادامه داد: پس از آنکه شرایط شیوع کرونا را می دیدیم مدارس یکهفته بازگشایی می شد و یکهفته تعطیل تا وضعیت را مجددرصد کنیم و آرام آرام مدارس را در بازه زمانی بیشتری باز کنیم.
وی خاطر نشان کرد: باید قبول کرد امکان رعایت نکات بهداشتی در مدارس به خصوص ابتدایی میسر نیست و آیا آموزش پرورش می تواند هر روز ضدعفونی صحیح را انجام دهیم؟
عظیمی نژاد تصریح کرد: در کشور ۲۴۱۱۱ نفر زیر ۱۸ سال مبتلا به کرونا داشته ایم که نفر ۲۴۱ از آن ها فوت کرده اند در صورتی که مدارس تعطیل و تجمعی وجود نداشته است.
وی با بیان اینکه در ۵ روز دوم محرم رعایت پروتکل ها کمتر شد افزود: در بازدیدهای صورت گرفته ۶۷/۷ درصد هیئت ها و مساجد پروتکل های بهداشتی را خوب، ۳۶/۶ درصد به صورت متوسط و ۵/۸ درصد ضعیف رعایت کردند.
وی خاطر نشان کرد: با اضافه شدن فوت شدگان خارج از بیمارستان در مرداد ماه به آمارها تعداد فوتی ها در نیشابور به ۴۶۶ نفر رسیده است.
در مراسم آغاز سال تحصیلی بر خلاف میل باطنی شرکت کردم
برچسب ها
ابهامات درباره حادثه بیمارستان حکیم بیپاسخ ماند
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
نیشـابور، نت خاموش خراسان
خاتون شرق- نیشابور، زادگاه استاد پرویز مشکاتیان، از تأثیرگذارترین آهنگسازان و نوازندگان سنتور در تاریخ موسیقی ایران است. مشکاتیان با خلق آثاری ماندگار مانند بیداد، نوا، دستان و آستان جانان نهتنها در پهنه موسیقی ایران، بلکه در تاریخ فرهنگی معاصر نیشابور نیز نقشی برجسته دارد. با این همه، زادگاه او تاکنون از داشتن یک جشنواره دائمی موسیقی سنتی بیبهره بوده و حتی در سالگرد درگذشتش نیز خبری از رویدادی در خور نام او نیست. آیا این بیتوجهی، نوعی کمکاری مدیریتی و ضعف در نگاه برنامهریزان فرهنگی نیست؟
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
خاتون شرق- در پی انتشار گزارشی در شماره ۲۲۱ هفتهنامه خاتونشرق با عنوان فاجعه در بیمارستان حکیم دانشگاه علومپزشکی نیشابور جوابیهای به دفتر هفتهنامه خاتونشرق ارسال کرده که برای اطلاع و آکاهی شهروندان متن و تصویر نامه در ادامه منتشر میشود.
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.