معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش نیشابور اظهار کرد: با بررسی های انجام شده از طرف اداره کل، تعداد ۲۴۲ نفر به عنوان حجم سواد به نیشابور ابلاغ شده است که میانگین جذب حجم سواد آموزی در این شهرستان در سال های اخیر به طور صد در صدی اجرایی شده است.
سید مهدی قاضی افزود: در حال حاضر، تعداد ۲۲ نیروی فعال در سواد آموزی نیشابور مشغول به فعالیت هستند که سه بخش مهم سواد، تحکیم و انتقال را اجرا می کنند و با بررسی های انجام شده از طرف اداره کل، تعداد ۲۴۲ نفر به عنوان حجم سواد به نیشابور ابلاغ شده است که میانگین جذب حجم سواد آموزی در این شهرستان در سال های اخیر به طور صد در صدی اجرایی شده است.
وی ادامه داد: برای اولین بار در سطح کشور، دوره تلفیقی برگزار شده و تعداد ۴۸ نفر در کلاس های سواد، تحکیم و انتقال مشغول به کار شده اند که برخی از آنها نیروی رسمی آموزش و پرورش می باشند.
مدیر آموزش و پرورش نیشابور خاطرنشان کرد: در سال جاری با تلاش های انجام شده میزان سواد در نیشابور به ۹۸ و نیم درصد رسیده است. همچنین فاصله سواد بین زنان و مردان و فاصله سواد شهری و روستایی و بازماندگان از تحصیل به حداقل ممکن کاهش یافته به طوریکه در حال حاضر شش هزار و ۳۸۱ نفر بازمانده از تحصیل ۱۰ تا ۴۹ سال شناسایی شده که این آمار نسبت به آمار ابلاغی از طرف استان کمتر است.
سید مهدی قاضی خاطرنشان کرد: از سایر ادارات تقاضا داریم در شناسایی و جذب افراد بی سواد و کم سواد ما را یاری کنند تا سطح سواد آنها در سامانه سواد کشور پالایش و دوره تحصیل آنها گروه بندی شود.
وی یادآورشد: ما وظیفه داریم با تعداد محدود آموزش دهندگان نسبت به باسواد کردن بی سوادان اقدام کنیم و نیروهای توانمند سایر ادارات نیز می توانند در این راه ما را کمک کنند.
قاضی تصریح کرد: معاون استاندار و فرمانداری، اداره بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، شهرداری و شواری شهر، عشایر شهرستان، بخشداری ها و دهیاری ها، جهاد کشاورزی، ثبت احوال، اداره کار و سایر نهادها باید در این مسیر سخت، پای کار آمده تا با یک حرکت جهادی، آمار دقیق و پالایش شده ی بی سوادان را شناسایی و آن را به حداقل برسانیم.
شناسایی بیش از ۶هزار بازمانده از تحصیل در نیشابور
برچسب ها
ابهامات درباره حادثه بیمارستان حکیم بیپاسخ ماند
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
نیشـابور، نت خاموش خراسان
خاتون شرق- نیشابور، زادگاه استاد پرویز مشکاتیان، از تأثیرگذارترین آهنگسازان و نوازندگان سنتور در تاریخ موسیقی ایران است. مشکاتیان با خلق آثاری ماندگار مانند بیداد، نوا، دستان و آستان جانان نهتنها در پهنه موسیقی ایران، بلکه در تاریخ فرهنگی معاصر نیشابور نیز نقشی برجسته دارد. با این همه، زادگاه او تاکنون از داشتن یک جشنواره دائمی موسیقی سنتی بیبهره بوده و حتی در سالگرد درگذشتش نیز خبری از رویدادی در خور نام او نیست. آیا این بیتوجهی، نوعی کمکاری مدیریتی و ضعف در نگاه برنامهریزان فرهنگی نیست؟
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
خاتون شرق- در پی انتشار گزارشی در شماره ۲۲۱ هفتهنامه خاتونشرق با عنوان فاجعه در بیمارستان حکیم دانشگاه علومپزشکی نیشابور جوابیهای به دفتر هفتهنامه خاتونشرق ارسال کرده که برای اطلاع و آکاهی شهروندان متن و تصویر نامه در ادامه منتشر میشود.
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.