چهارشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۴ Wednesday, 16 July , 2025
پ
  • شناسه : 11520
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۹
  • ارسال توسط :
مدیرعامل شرکت فولاد خراسان خبرداد:

طرحهای توسعه‌ای برای خسارت قطع برق و گاز فولاد

طرحهای توسعه‌ای برای خسارت قطع برق و گاز فولاد
طرحهای توسعه‌ای برای خسارت قطع برق و گاز فولاد
خاتون شرق - مدیرعامل شرکت فولاد خراسان از خسارت هزار میلیارد تومانی ناشی از قطع برق و گاز در گذشته خبر داد و به طرح‌های توسعه‌ای این شرکت برای مقابله با محدودیت‌های انرژی اشاره کرد.

مدیرعامل شرکت فولاد خراسان از خسارت هزار میلیارد تومانی ناشی از قطع برق و گاز در گذشته خبر داد و به طرح‌های توسعه‌ای این شرکت برای مقابله با محدودیت‌های انرژی اشاره کرد.
طهمورث جوانبخت، با اشاره به محدودیت‌های حامل انرژی در سال‌های اخیر گفت: همانطور که مستحضر هستید، ظرف سه چهار سال گذشته، یعنی از سال ۹۹ محدودیت‌ها را تقریباً هر ساله تجربه کرده‌ایم. هر سال شدت این محدودیت‌ها بیشتر شده و ما در تابستان با محدودیت‌های برق و در زمستان با محدودیت‌های گاز روبرو بوده‌ایم. این محدودیت‌ها باعث شده که عدم‌النفع شرکت‌ها و حاشیه سود آن‌ها بسیار تحت تأثیر قرار بگیرد.
وی افزود: از نظر عددی، محدودیت‌ها تأثیر قابل توجهی داشته‌اند. به عنوان مثال، سال گذشته فولاد خراسان بیش از یک همت (هزار میلیارد تومان) عدم‌النفع از محدودیت‌های ناشی از برق و گاز داشت.
مدیرعامل فولاد خراسان در خصوص اقدامات این شرکت برای احداث نیروگاه جهت تأمین انرژی مورد نیاز گفت: برای نیروگاه، ما مطالعاتی را انجام داده و اقداماتی را برای احداث یا مشارکت در نیروگاه آغاز کرده‌ایم. با شرکت مپنا یک تفاهم‌نامه‌ای را بستیم و امیدواریم که در سال ۱۴۰۳ این مشارکت به مرحله اجرا برسد تا بتوانیم از برق ناشی از این مشارکت منتفع شویم و این محدودیت‌ها کمتر شود.

 

 

جزئیات «تولید از دست رفته» و «عدم النفع» فولاد خراسان از چالش انرژی

 

جوانبخت همچنین در خصوص پروژه‌های مربوط به حامل‌های انرژی اظهار داشت: با شرکت‌های مرتبط با گاز وارد قراردادهایی از جمله BOT (ساخت، بهره‌برداری و انتقال) شده‌ایم که بتوانیم ذخیره‌سازی LNG (گاز طبیعی مایع) را داشته باشیم. از طریق ذخیره‌سازی در مخازن LNG، می‌توانیم این ذخیره را برای زمستان داشته باشیم. این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شده و امیدواریم ظرف دو سال آینده به بهره‌برداری برسند.

وی کرد: با اجرای این طرح‌ها و پروژه‌ها، امیدواریم که مشکلات ناشی از محدودیت‌های انرژی کاهش یافته و فولاد خراسان بتواند به بهره‌وری و سودآوری بیشتری دست یابد.

 

 

 

 

 

 

 

برچسب ها

عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف نیشابور خبرداد: کاهش تعداد واحدهای فاقد پروانه نتیجه تعامل با نیروی انتظامی و اطلاع‌رسانی مستمر ۲۳ تیر ۱۴۰۴
برگزاری نخستین جلسه هم‌اندیشی فعالان حوزه تجارت و بازار نیشابور به همت اتاق اصناف

عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف نیشابور خبرداد: کاهش تعداد واحدهای فاقد پروانه نتیجه تعامل با نیروی انتظامی و اطلاع‌رسانی مستمر

خاتون شرق- به همت اتاق اصناف نیشابور نخستین جلسه هم‌اندیشی فعالان حوزه تجارت و بازار نیشابور با حضور اعضای اتحادیه‌های صنفی در سالن اجتماعات دانشگاه نیشابور برگزار شد.

آب مجازی، تشنگی واقعی؛ روایت کشاورزی ناپایدار و ورشکستگی آبی در ایران ۲۲ تیر ۱۴۰۴

آب مجازی، تشنگی واقعی؛ روایت کشاورزی ناپایدار و ورشکستگی آبی در ایران

خاتون شرق- بحران آب امروز، به یکی از اصلی‌ترین چالش‌های امنیتی، انسانی، اقتصادی و محیط‌زیستی بدل شده است و به همین دلیل، مفهوم «آب مجازی» (Virtual Water) اهمیتی دوچندان یافته است. در این مطلب روزبه اسکندری، پژوهشگر مستقل محیط زیست علاوه بر توضیح این مفهوم، سیاست‌های آبی ایران را مورد بررسی قرار می‌دهد.

فرماندار: زمین‌های جاده باغرود باید از بلاتکلیفی خارج شود ۲۲ تیر ۱۴۰۴
آغاز اجرای روشنایی جاده باغرود پس از ۲۰ سال انتظار

فرماندار: زمین‌های جاده باغرود باید از بلاتکلیفی خارج شود

خاتون شرق- با گذشت دو دهه از مطرح شدن طرح روشنایی جاده باغرود، اجرای این پروژه از صبح سه‌شنبه به‌طور رسمی آغاز می‌شود؛ محوری که به گفته فرماندار نیشابور، تنها مسیر گردشگری رسمی این شهرستان به‌شمار می‌رود و سال‌هاست به‌دلیل مشکلات اداری، قانونی و زیرساختی بلاتکلیف مانده است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاه بسته شده است.