تورج همتی در مراسم تقدیر از محیط بانان و فعالان محیط زیست نیشابور اظهار داشت: در این راستا جهت افزایش انگیزه و توانمند سازی دانش آموزان در مدارس طرح آموزشی یک ساعت با محیط بان و در روستاهای حاشیه مناطق و مساجد و شوراهای اسلامی در قالب طرح اجرایی مشارکت زیست بومی انجام می شود.
وی بیان کرد: با اجرای طرحهای بانوی سبز، همیار محیط زیست، بسیج محیط زیست و سفیران سبز دستگاه های اجرایی در استان به موفقیتهای چشمگیری رسیدهایم و طرح محیط یار مزرعه به تازگی در شهرستان تربت حیدریه وارد فاز بررسی و تدوین دستورالعمل اجرایی شده است.
وی خاطرنشان کرد: جریان سازی اجتماعی در حوزه حفاظت محیط زیست به منظور پایه ریزی اصول توسعه پایدار، با بهره مندی از حمایت سمن ها و جوامع محلی به الگویی پایدار مبدل خواهد شد.
وی با اشاره به ضرورت احیاء ظرفیت جوامع محلی حاشیه عرصه های طبیعی برای خودگردانی مناطق تحت مدیریت محیط زیست گفت: شناخت و آگاهی بخشی، سازماندهی و حمایت از خاستگاههای اجتماعی با تکیه بر دانش و الگوهای بومی از اصول پایه حفاظت از استعدادهای اکولوژیکی هر منطقه است.
وی اظهار داشت: در این راستا افزایش انگیزه و توانمند سازی دانش آموزان در مدارس در قالب طرح آموزشی یک ساعت با محیط بان و در روستاهای حاشیه مناطق و مساجد و شوراهای اسلامی در قالب طرح اجرایی مشارکت زیست بومی انجام می شود.
وی بیان کرد: با اجرای طرحهای بانوی سبز، همیار محیط زیست، بسیج محیط زیست و سفیران سبز دستگاه های اجرایی در استان به موفقیتهای چشمگیری رسیدهایم و طرح محیط یار مزرعه به تازگی در شهرستان تربت حیدریه وارد فاز بررسی و تدوین دستورالعمل اجرایی شده است.
وی خاطرنشان کرد: طرح بسته مشارکت زیست بومی جوامع محلی برای اجرا در شهرستان نیشابور در حال تدوین است.
وی با اشاره به تلاش شبانه روزی محیط بانان در حفظ آرامش زیستگاهی عرصه های طبیعی استان آنان را سربازان بی نشان خط مقدم حفاظت ار ارزشهای اکولوژیکی دانست و تصریح کرد: دوره های آموزش و باز آموزی محیط بانان و فعالان در حوزه های مختلف حقوقی، قضایی به منظور توانمندسازی و تقویت دانش حرفه ای آنان با همکاری ارگانهای مرتبط به طور مستمر درحال انجام است.
علی نجفی شهردار نیشابور در این مراسم گفت: به رغم محدودیت های اعتباری و پشتیبانی و چالشهای روبروی محیط بانان این قشر پرتلاش همچنان با روحیه قابل تقدیر سنگرداران نخست حفظ طبیعت هستند.
احمد همت آبادی رئیس کمیسیون محیط زیست شورای اسلامی شهر نیشابور گفت: امروزه بی توجهی عمومی نسبت به حفظ محیط زیست یک عارضه اجتماعی جدی است و معضلات زیادی از جمله آلودگی آب، خاک و هوا به عنوان عناصر اصلی حیات را در پی داشته است.
وی افزود: امیدواریم معضل نگران کننده زباله گاه نیشابور با همت و عزم استانی و همراهی مسوولان ذیربط به زودی حل شود.
در پایان این مراسم از محیط بانان پناهگاه حیات وحش حیدری و منطقه حفاظت شده رئیسی نیشابور و نیز فعالان محیط زیست این شهرستان تقدیر شد.
طرح بسته مشارکت زیست بومی جوامع محلی در نیشابور تدوین میشود
برچسب ها
ابهامات درباره حادثه بیمارستان حکیم بیپاسخ ماند
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
شروه و دمام بوشهر در عزای بندرعباس
از نغمه تا نوحه، بوشهر به سوگ نشست
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
خاتون شرق- در پی انتشار گزارشی در شماره ۲۲۱ هفتهنامه خاتونشرق با عنوان فاجعه در بیمارستان حکیم دانشگاه علومپزشکی نیشابور جوابیهای به دفتر هفتهنامه خاتونشرق ارسال کرده که برای اطلاع و آکاهی شهروندان متن و تصویر نامه در ادامه منتشر میشود.
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
از نغمه تا نوحه، بوشهر به سوگ نشست
خاتون شرق- هفته گذشته، وقتی درباره فستیوال مردمی «کوچه» نوشتم و گفتم «کار مردم را به مردم بسپارید»، شاید خیلیها گمان نمیکردند این جمله تا چه حد میتواند معنای عمیقی در دل خود داشته باشد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.