جانشین فرمانده نیروی انتظامی خراسان در این مراسم گفت: با همت و تلاش نیروی انتظامی کشف انواع مواد مخدر در سطح استان حدود ۳۴ افزایش یافته است.
سردار ابراهیم قربانزاده افزود: در حوزه پیشگیری ازجرایم بیش از یکصد هزار صحفه مجرمانه درفضای مجازی شناسایی شده است.
وی اظهار داشت: پارسال در بخش تلفات داخلی هم با حدود ۳۲ درصد کاهش بیش از ۲۰۰ نفر تلفات روزانه تصادفات کاسته شده است.
وی بیان کرد: از زمان شیوع کرونا محدودیتهایی ایجاد شده که همه این ها زیر نظر نیروی انتظامی قرار گرفته و مورد نظارت قراردارد.
وی خاطرنشان کرد: امنیت یک محصول اجتماعی است و همکاری همه مردم را می طلبد و خوشبختانه یک همدلی بین مردم، شوراها و مسئولان استان خراسان رضوی برقرار است که این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است.
نخستین فرمانده انتظامی زبرخان منصوب شد
طی مراسمی با حضور جانشین فرمانده نیروی انتظامی خراسان رضوی سرهنگ علیاکبر سلمانیمقدم نخستین فرمانده انتظامی شهرستان تازه تاسیس زبرخان معارفه شد.
لینک کوتاه :
http://www.khatooneshargh.ir/?p=4549
برچسب ها
در نخستین نشست هماندیشی استاندار خراسان رضوی با نشریات محلی استان مطرح شد:
پیگیری مشکلات مطبوعات در کارگروه رفع موانع تولید استان
و اینک نیشـابور فردا
نیشابور فردا- نیشابور چقدر درد کشیده است!
در نخستین نشست هماندیشی استاندار خراسان رضوی با نشریات محلی استان مطرح شد:
پیگیری مشکلات مطبوعات در کارگروه رفع موانع تولید استان
نیشابور فردا- شنبه گذشته نخستین نشست هماندیشی استاندار خراسان رضوی با مدیران مسئول نشریات محلی استان در سالن جلسات استانداری برگزار شد.
جاده نیشابور به کاشمر؛ جادهای که به جای تسهیل، تنبیه میکند
نیشابور فردا- تصور کنید مسیری ۶۵ کیلومتری که قرار است ستون فقرات و شریان اصلی اتصال دو شهر تاریخی نیشابور و کاشمر باشد، به جای رونقبخشیدن به اقتصاد و تسهیل تردد، به یک کابوس مهندسی و میدانی از موانع پرخطر تبدیل شده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.