معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از اعطای مبلغ ۱۹.۹۵۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان تسهیلات قرص الحسنه به ۳۹۹ بیمار خاص و صعب العلاج به میزان هر نفر ۵۰ میلیون تومان خبر داد.
دکتر محمد توحیدی با اشاره به این که تسهیلات پیشگفت در طی سال ۱۴۰۱ و سه ماهه اول سال ۱۴۰۲ به بیماران مذکور پرداخت شده است گفت: اعتبارات پرداخت شده با همکاری مطلوب بانک های صادرات و ملت و به ترتیب ۱۷۵ نفر و ۲۲۴ نفر از شعب بانک های یاد شده به بیماران اعطا شد.
معاون درمان دانشگاه مشمولین وام را بیماران MS، متابولیک، اتیسم، دیالیز خونی و صفاقی، پیوند اعضا و مغز استخوان، سرطان، نابارور، هموفیلی، بال پروانه ای و پرفشاری شریان ریوی عنوان کرد و ادامه داد: با دستور بانک مرکزی از خردادماه سال جاری به دلیل عدم وجود ردیف اعتباری، اعطای تسهیلات متوقف گردیده و در صورت پرداخت وام در آینده، معرفی بیماران از سوی واحد بیماران خاص این معاونت آغاز و اطلاع رسانی خواهد شد.
۳۹۹ بیمار خاص و صعب العلاج وام ۵۰ میلیون تومانی دریافت کردند
برچسب ها
ابهامات درباره حادثه بیمارستان حکیم بیپاسخ ماند
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
نیشـابور، نت خاموش خراسان
خاتون شرق- نیشابور، زادگاه استاد پرویز مشکاتیان، از تأثیرگذارترین آهنگسازان و نوازندگان سنتور در تاریخ موسیقی ایران است. مشکاتیان با خلق آثاری ماندگار مانند بیداد، نوا، دستان و آستان جانان نهتنها در پهنه موسیقی ایران، بلکه در تاریخ فرهنگی معاصر نیشابور نیز نقشی برجسته دارد. با این همه، زادگاه او تاکنون از داشتن یک جشنواره دائمی موسیقی سنتی بیبهره بوده و حتی در سالگرد درگذشتش نیز خبری از رویدادی در خور نام او نیست. آیا این بیتوجهی، نوعی کمکاری مدیریتی و ضعف در نگاه برنامهریزان فرهنگی نیست؟
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
خاتون شرق- در پی انتشار گزارشی در شماره ۲۲۱ هفتهنامه خاتونشرق با عنوان فاجعه در بیمارستان حکیم دانشگاه علومپزشکی نیشابور جوابیهای به دفتر هفتهنامه خاتونشرق ارسال کرده که برای اطلاع و آکاهی شهروندان متن و تصویر نامه در ادامه منتشر میشود.
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.