به گزارش روابط عمومی جهادکشاورزی نیشابور، حسین عبدی فرماندار شهرستان میان جلگه در حاشیه افتتاح بازار دام این شهرستان گفت: از سال ۱۳۹۹ و بعد از تعطیلی و انتقال بازار دام نیشابور که در محدوده شهرستان تازه تاسیس میان جلگه واقع شده بود، به علت مسافت زیاد و نیز تحمیل هزینههای بسیار زیاد نقل و انتقال دام ها به بازار جدید، مشکلات زیادی برای دامداران میان جلگه ایجاد شده بود.
وی گفت: این مشکلات به حدی بود که بخش زیادی از دامداری های شهرستان میان جلگه در معرض نابودی قرار گرفته بود، بنابراین با اتحاد و همدلی مردم و مسئولان، از سه سال قبل، پیگیر ساخت یک بازار بزرگ دام در شهرستان میان جلگه شدیم که این بازار با تلاش همگان، ساخته و افتتاح شد.
فرماندار میان جلگه اظهار کرد: ظرفیت این بازار روزانه تعداد دو هزار و ۵۰۰ راس دام سبک و ۵۰۰ راس دام سنگین است و خدمات این بازار علاوه بر میان جلگه و نیشابور به دامداران بیش از ۱۰ شهرستان اطراف نیز ارائه میشود.
علی مبارکی معاون سازمان ومدیر جهادکشاورزی نیشابور گفت: زمین ۲هزار و ۸۰۰متر مربعی برای ساخت این بازار به همت مدیریت جهادکشاورزی و اداره منابع طبیعی اختصاص یافته و هزینه ۱۲۰میلیارد ریالی ساخت این بازار نیز توسط سهامداران شرکت تعاونی بازار دام میان جلگه تامین شده است.
وی اظهار کرد: شهرستان میان جلگه با دارا بودن حدود ۱۸۰هزار راس دام سبک و دو هزار و ۵۰۰راس دام سنگین از شهرستانهای مهم نیشابور بزرگ در حوزه دامپروری محسوب می شود.
مدیر جهادکشاورزی گفت: در حال حاضر شهرستان میان جلگه دارای ۲۰واحد فعال صنعتی دام سنگین و چهار واحد صنعتی دام سبک می باشد و حدود ۴هزار و ۵۰۰خانوار این شهرستان از مزایای این بازار منتفع خواهند شد.
لازم به ذکر است شهرستان میان جلگه دارای جمعیتی حدود ۴۰هزار نفر است و بازار دام این شهرستان در فاصله هفت کیلومتری شهر عشق آباد ساخته شده است.
بازار دام میان جلگه افتتاح شد
برچسب ها
ابهامات درباره حادثه بیمارستان حکیم بیپاسخ ماند
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
نیشـابور، نت خاموش خراسان
خاتون شرق- نیشابور، زادگاه استاد پرویز مشکاتیان، از تأثیرگذارترین آهنگسازان و نوازندگان سنتور در تاریخ موسیقی ایران است. مشکاتیان با خلق آثاری ماندگار مانند بیداد، نوا، دستان و آستان جانان نهتنها در پهنه موسیقی ایران، بلکه در تاریخ فرهنگی معاصر نیشابور نیز نقشی برجسته دارد. با این همه، زادگاه او تاکنون از داشتن یک جشنواره دائمی موسیقی سنتی بیبهره بوده و حتی در سالگرد درگذشتش نیز خبری از رویدادی در خور نام او نیست. آیا این بیتوجهی، نوعی کمکاری مدیریتی و ضعف در نگاه برنامهریزان فرهنگی نیست؟
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
خاتون شرق- در پی انتشار گزارشی در شماره ۲۲۱ هفتهنامه خاتونشرق با عنوان فاجعه در بیمارستان حکیم دانشگاه علومپزشکی نیشابور جوابیهای به دفتر هفتهنامه خاتونشرق ارسال کرده که برای اطلاع و آکاهی شهروندان متن و تصویر نامه در ادامه منتشر میشود.
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.