به گزارش روابط عمومی با پیگیری رئیس دانشکده هنر و هماهنگی حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه، تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه نیشابور و فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران در زمینه همکاریهای علمی و پژوهشی در حوزه هنر به امضاء رسید. این تفاهمنامه همکاری با هدف توسعه همکاریهای علمی و پژوهشی و همافزایی در پیشبرد اهداف مشترک و بهرهمندی از امکانات و توانمندیهای این دو نهاد، منعقد شد.
در این نشست به ظرفیتهای کم نظیر شهرستان نیشابور، دانشگاه نیشابور و قدمت دانشکده هنر اشاره شد. مشارکت در شناسایی و پایش ظرفیتهای بومی و جریانهای فکری، فرهنگی و هنری در منطقه، همافزایی در پایش، آسیبشناسی و ارائه پیشنهادهای راهبردی در راستای تحقق الگوی اهداف و اولویتهای نقشه جامع علمی کشور در اقدام برای ایجاد میانرشته ای و فرارشته ای هنر با علوم انسانی و شاخههای علوم متناسب با ظرفیتها و امکانات و زیستبوم منطقه برای پیشنهاد به مراجع ذیصلاح، مشارکت در تولید محتوا در قالب طرحهای پژوهشی، ترجمه و تألیف کتاب در راستای الویتهای پژوهشی مشترک، تبادل دانش و دستاوردهای علمی و پژوهشی یا تسهیل دسترسی به کتابخانه مدارک علمی و بانکهای اطلاعاتی و همافزایی در برگزاری رویدادهای فرهنگی و هنری در قالب همایش، نشست تخصصی، درسگفتار و کارگاههای تخصصی و همچنین راهاندازی کرسیهای نظریهپردازی از جمله مفاد این تفاهمنامه به شمار میروند.
این تفاهمنامه در ۶ ماده، ۱۴ بند و یک تبصره برای مدت سه سال قابل اجرا خواهد بود. شایان ذکر است؛ تعداد ۳۰۰ کتاب نفیس به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون تومان از طرف فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران به دانشگاه نیشابور اهداء شد. همچنین تابلو فیروزه نشان از طرف دانشگاه نیشابور به فرهنگستان هنر تقدیم شد.
انعقاد تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه نیشابور و فرهنگستان هنر
برچسب ها
ابهامات درباره حادثه بیمارستان حکیم بیپاسخ ماند
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
نیشـابور، نت خاموش خراسان
خاتون شرق- نیشابور، زادگاه استاد پرویز مشکاتیان، از تأثیرگذارترین آهنگسازان و نوازندگان سنتور در تاریخ موسیقی ایران است. مشکاتیان با خلق آثاری ماندگار مانند بیداد، نوا، دستان و آستان جانان نهتنها در پهنه موسیقی ایران، بلکه در تاریخ فرهنگی معاصر نیشابور نیز نقشی برجسته دارد. با این همه، زادگاه او تاکنون از داشتن یک جشنواره دائمی موسیقی سنتی بیبهره بوده و حتی در سالگرد درگذشتش نیز خبری از رویدادی در خور نام او نیست. آیا این بیتوجهی، نوعی کمکاری مدیریتی و ضعف در نگاه برنامهریزان فرهنگی نیست؟
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
خاتون شرق- در پی انتشار گزارشی در شماره ۲۲۱ هفتهنامه خاتونشرق با عنوان فاجعه در بیمارستان حکیم دانشگاه علومپزشکی نیشابور جوابیهای به دفتر هفتهنامه خاتونشرق ارسال کرده که برای اطلاع و آکاهی شهروندان متن و تصویر نامه در ادامه منتشر میشود.
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.