معاون «طرح و توسعه» شرکت مجتمع فولاد خراسان با بیان این که عملیات خرید و نصب تجهیزات برای پروژه ساخت کارخانه تولید کنسانتره فولاد خراسان در سنگان وارد فاز جدید شده و تا پایان شهریورماه ۱۴۰۳ پیشرفت پروژه به بیش از ۵۰ درصد رسیده است، گفت: کارخانه کنسانتره فولاد شرق خراسان در نیمه اول سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری اولیه میرسد.
علی گلشن افزود: عملیات اجرایی احداث این کارخانه که از آذرماه ۱۳۹۴ و با مشارکت کنسرسیوم ایریتک و کیسون شروع شده بود، متأسفانه در طی سالهای ۱۳۹۴ تا ۱۴۰۲ به دلایل مختلف از قبیل تحریمها و تغییرات مدام اعضای هیئتمدیره با کندی همراه بوده و حدود ۱۷ درصد پیشرفت اجرایی داشت، اما با تغییرات صورت گرفته در شرکت فولاد خراسان و شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات، حمایتهای مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان و تغییر هیئتمدیره و مدیرعامل شرکت فولاد شرق، روند اجرای پروژه تأسیس کارخانه سرعت گرفت.
وی با بیان این که الحاقیه قرارداد این پروژه در شهریورماه سال گذشته منعقد و عملیات اجرایی آن به صورت رسمی از آبان ماه سال ۱۴۰۲ آغاز شده، افزود: پیشرفت واقعی این پروژه طی سالهای گذشته حدود ۱۷ درصد بوده که تا آخر اردیبهشتماه ۱۴۰۳ به حدود ۴۰ درصد رسیدکه افزایش قابل ملاحظهای به حساب میآید.
گلشن افزود: تمام تجهیزات اصلی کارخانه (از قبیل: بالمیلها، سگمیلها و سنگشکن و…) خریداری و ساخته شدهاند و در حال حاضر ۹۰ درصد تجهیزات اصلی پروژه خریداری شده و در حال ساخت و ارسال به کارخانه است. ضمن این که بخشی از تجهیزات نیز به کارخانه رسیده و زیرساختهای لازم فراهم شده است.
به گفته معاون «طرح و توسعه»ی فولاد خراسان، با توجه به این که پروژه در سال آینده در مرحله بهرهبرداری خواهد بود، از هماکنون فرایند جذب نیروی انسانی از طریق یکی از دانشگاههای استان هماهنگ شده و افزون بر ۸۰ درصد کارکنان پروژه از نیروی بومی خواهند بود.
وی افزود: «شرکت مجتمع فولاد خراسان» و «شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات» سهامداران عمده این پروژه هستند که با حمایت، تصمیمگیری و برنامهریزی تیم اجرایی این مجموعه، مقرر است پروژه طی ۲۱ ماه به بهرهبرداری برسد که از این زمان، ۱۵ ماه به ساخت کارخانه و ۶ ماه به مراحل تست سرد و گرم و مرحله بهرهبرداری اختصاص دارد.
پیشرفت پروژه کارخانه کنسانتره سنگان از ۵۰ درصد فراتر رفت
برچسب ها
ابهامات درباره حادثه بیمارستان حکیم بیپاسخ ماند
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
نیشـابور، نت خاموش خراسان
خاتون شرق- نیشابور، زادگاه استاد پرویز مشکاتیان، از تأثیرگذارترین آهنگسازان و نوازندگان سنتور در تاریخ موسیقی ایران است. مشکاتیان با خلق آثاری ماندگار مانند بیداد، نوا، دستان و آستان جانان نهتنها در پهنه موسیقی ایران، بلکه در تاریخ فرهنگی معاصر نیشابور نیز نقشی برجسته دارد. با این همه، زادگاه او تاکنون از داشتن یک جشنواره دائمی موسیقی سنتی بیبهره بوده و حتی در سالگرد درگذشتش نیز خبری از رویدادی در خور نام او نیست. آیا این بیتوجهی، نوعی کمکاری مدیریتی و ضعف در نگاه برنامهریزان فرهنگی نیست؟
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
خاتون شرق- در پی انتشار گزارشی در شماره ۲۲۱ هفتهنامه خاتونشرق با عنوان فاجعه در بیمارستان حکیم دانشگاه علومپزشکی نیشابور جوابیهای به دفتر هفتهنامه خاتونشرق ارسال کرده که برای اطلاع و آکاهی شهروندان متن و تصویر نامه در ادامه منتشر میشود.
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.