«شرکت مجتمع فولاد خراسان»، دومین ماه پاییز را هم با رکورد شکنی در تولید به پایان برد و تنها یک ماه پس از ثبت رکورد ماهانه تولید در ناحیه فولادسازی۲، نصاب جدیدی ثبت کرد.
کارکنان پرتوان بزرگترین فولادساز شرق کشور پس از آن که پاییز را با جشنواره رکوردشکنی در مهر ماه آغاز کردند، تابلو آبان ماه تولید خود را هم با شکستن یک رکورد روزانه در واحد نورد و یک رکورد ماهانه در تولید شمش واحد فولادسازی، رنگ تلاش و موفقیت زدند.
شرکت مجتمع فولاد خراسان دومین ماه پاییز را هم با رکورد شکنی در تولید به پایان برد و تنها یک ماه پس از ثبت رکورد ماهانه تولید در ناحیه فولادسازی۲، نصاب جدیدی ثبت کرد.
کارکنان پرتوان بزرگترین فولادساز شرق کشور پس از آن که پاییز را با جشنواره رکوردشکنی در مهر ماه آغاز کردند، تابلو آبان ماه تولید خود را هم با شکستن یک رکورد روزانه در واحد نورد و یک رکورد ماهانه در تولید شمش واحد فولادسازی، رنگ تلاش و موفقیت زدند.
دومین ماه پاییز ۱۴۰۳ در حالی تولید فولاد خراسان پس از ماهها چالش تامین برق، تازه به روال عادی بازگشته، که با ثبت بالاترین نصاب تولید شمش از ابتدای راهاندازی واحد فولادسازی شماره۲، عزم و همت کارکنان فولاد خراسان برای جبران بخشی از فرصت از دست رفته تولید به خاطر کمبود برق در تابستان، بار دیگر به اثبات رسید.
مدیرعامل «شرکت مجتمع فولاد خراسان» با ابراز خرسندی از تلاش همکاران خود و ثبت رکورد در دو ماه پیاپی مهر و آبان گفت: این موضوع نشان دهنده انگیزه، تعهد و توانمندی همکاران پرتلاش و توانمند ما و اهمیت کار و تولید است که بزرگترین سرمایه برای هر مجموعهای است.
طهمورث جوانبخت افزود: تابستان امسال یکی از طولانیترین دورههای کمبود و ناترازی حاملهای انرژی را برای فولاد خراسان پشت سر گذاشتیم و در عین حال اهتمام مدیریت شرکت بر حفظ انگیزه کارکنان بود که این امر خود را در اتفاقی کمنظیر و با شکستن رکوردها در نواحی مختلف تولید نشان داد که لازم میدانم از همت و توان و تعهد یکایک همکاران در واحدهای مختلف صف، ستاد و پیمانکاران تشکر کنم.
معاون بهرهبرداری هم با بیان این که با برنامهریزی منسجم در شرکت، توانستیم چالش قطع برق را به فرصتی برای تعمیر و نگهداری تجهیزات بدل کنیم افزود: به لطف پروردگار، این آمادهبهکاریِ بالای تجهیزات و تسلط همکاران به ظرایف تولید، خود را در رکوردشکنیهای مهر و آبان نشان داد و همان طور که ماه قبل هم عرض کرده بودم، اگر چالش انرژی تکرار نشود، جهش چشمگیر تولید در فولاد خراسان دور از دسترس نخواهد بود.
فرشید فضیلتی، با بیان این که ماه قبل «رکورد تولید شمش» در فاز ۲ کارخانه فولادسازی با ثبت تناژ ۵۵ هزار و ۹۹۸ تن جا به جا شده بود، خاطرنشان کرد: با پشتکار همکاران، در آبان ماه و در واقع تنها یک ماه پس از ثبت رکورد ماهانه تولید در این ناحیه، ۱۳۹۰ تن افزایش یافته و به رقم ۵۷ هزار و ۲۹۸ تن رسید.
فضیلتی دستیابی به ثبت بالاترین تناژ تولید روزانهی محصول نهایی در ناحیه نورد نیز اشاره و تشریح کرد: همکاران پرتلاش ناحیه نورد موفق شدند رکورد روزانه تولید محصول میلگرد (مقطع ۱۴ میلیمتر) را که اول بهمن ماه سال گذشته ثبت شده بود، در روز ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۳ شکسته و با ۵۳ تن ارتقا، رکورد ۲۱۸۶ تن تولید در یک شبانهروز را برای این محصول به ثبت برسانند.
معاون بهرهبرداری فولاد خراسان از حمایتهای بیدریغ مدیریت عالی شرکت و تلاش شبانهروزی همه همکاران در بخشهای تامین، پشتیبانی، اقتصادی و مالی، واحدهای مختلف صف، ستاد و پیمانکاران که با این رکوردشکنیها کام خانواده فولاد خراسان را شیرین ساختند، قدردانی کرد.
تداوم رکوردشکنیهای پائیزی فولاد خراسان
برچسب ها
شروه و دمام بوشهر در عزای بندرعباس
از نغمه تا نوحه، بوشهر به سوگ نشست
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
از نغمه تا نوحه، بوشهر به سوگ نشست
خاتون شرق- هفته گذشته، وقتی درباره فستیوال مردمی «کوچه» نوشتم و گفتم «کار مردم را به مردم بسپارید»، شاید خیلیها گمان نمیکردند این جمله تا چه حد میتواند معنای عمیقی در دل خود داشته باشد.
پای لنگ رسانهها در فاجعه بندر شهید رجایی
خاتون شرق- آتش در بندر شهید رجایی، نه تنها قلب اقتصادی کشور را سوزاند، بلکه بار دیگر ضعفها و کاستیهای جدی رسانهها در پوشش بحرانهای ملی را نمایان کرد. در حالی که تاکنون شمار جانباختگان این حادثه به دستکم ۴۰ نفر رسیده، هنوز اخبار دقیق و شفاف از تعداد مصدومان و، مهمتر از آن، علت اصلی حادثه منتشر نشده است. خلأ بزرگتر، غیبت رسانههای رسمی در پوشش لحظهبهلحظه و مستقیم این فاجعه است که بار دیگر، ضعف مزمن صداوسیما و رسانههای داخلی در مدیریت اطلاعرسانی بحران را آشکار ساخت.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.