محمد حسن زرندی در صد و بیست و نهمین جلسه علنی شورای پنجم شهر نیشابور اظهار داشت: ملاک عمل برای صدور پروانه های ساختمانی و تعداد طبقات صرفاً طرح های جامع و تفصیلی شهر است و بر همین اساس متناسب با ضوابط باید تراکم در سطوح کم، متوسط، زیاد و ویژه پیش بینی شود.
وی افزود: متاسفانه انتشار اخباری در فضای عمومی مبنی بر اینکه از این پس سقف تراکم بنا حداکثر دو طبقه خواهد بود، منجر به آن شده تا قیمت هر مترمربع آپارتمان یک تا ۲ میلیون تومان افزایش پیدا کند.
نایب رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر نیشابور یادآور شد: از شهرداری تقاضا دارم تا هرچه سریعتر نسبت به صدور پروانه ساختمانی متناسب با ضوابط شهرسازی اقدام نماید.
وی با اشاره به نامه اخیر مدیرکل دفتر امور شوراهای اسلامی شهر و روستای وزرات کشور اظهار داشت: در این نامه از شوراها خواسته شده تا به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و با هدف جلوگیری از تراکم مراجعه مودیان برای پرداخت عوارض و بهای خدمات به شهرداری، فرایند پرداخت بدهی مودیان را تا ابتدای تابستان ۹۹ متناسب با ضوابط سال ۹۸ تمدید کنند.
زرندی همچنین با اشاره به آثار منفی ناشی از شیوع ویروس کرونا بر کاهش ساخت و ساز شهری و در نتیجه کاهش درآمدهای شهرداری، خواستار تهیه بسته محرک اقتصادی توسط شهرداری برای برون رفت از شرایط موجود شد.
جلوگیری از صدور مجوز برای ساخت بنا با بیش از دو طبقه خلاف ضوابط قانونی است
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شروه و دمام بوشهر در عزای بندرعباس
از نغمه تا نوحه، بوشهر به سوگ نشست
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
از نغمه تا نوحه، بوشهر به سوگ نشست
خاتون شرق- هفته گذشته، وقتی درباره فستیوال مردمی «کوچه» نوشتم و گفتم «کار مردم را به مردم بسپارید»، شاید خیلیها گمان نمیکردند این جمله تا چه حد میتواند معنای عمیقی در دل خود داشته باشد.
پای لنگ رسانهها در فاجعه بندر شهید رجایی
خاتون شرق- آتش در بندر شهید رجایی، نه تنها قلب اقتصادی کشور را سوزاند، بلکه بار دیگر ضعفها و کاستیهای جدی رسانهها در پوشش بحرانهای ملی را نمایان کرد. در حالی که تاکنون شمار جانباختگان این حادثه به دستکم ۴۰ نفر رسیده، هنوز اخبار دقیق و شفاف از تعداد مصدومان و، مهمتر از آن، علت اصلی حادثه منتشر نشده است. خلأ بزرگتر، غیبت رسانههای رسمی در پوشش لحظهبهلحظه و مستقیم این فاجعه است که بار دیگر، ضعف مزمن صداوسیما و رسانههای داخلی در مدیریت اطلاعرسانی بحران را آشکار ساخت.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.