رئیس بانک شیر حضرت علی اصغر(ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: تعداد نوزادان زودرس، نوزادان متولد شده با وزن کم، نوزادان متولد شده پرخطر در بخش مراقبتهای ویژه و نوزادان محروم از شیر که سال ۱۴۰۳ با شیر مادر اهدایی، تغذیه شدهاند نسبت به سال قبل آن حدود ۷۳ درصد افزایش داشته است.
دکتر نسیم پورعلیزاده افزود: سال ۱۴۰۳ در مجموع ۸۰۶ نوزاد تغذیه شدند و این در حالی است که در سال ۱۴۰۲، ۴۶۷ نوزاد در بخش مراقبتهای ویژه و نوزادان محروم از شیر نیشابور با شیر مادر اهدایی، تغذیه شدند.
رییس بانک شیر حضرت علی اصغر(ع) نیشابور گفت: سال ۱۴۰۳، در مجموع ۳۸ مادر دارای شیرخوار در امر اهدای شیر مازاد خود به این بانک شیر مشارکت داشتند که میزان مشارکت این مادران در مقایسه با سال ما قبل آن که ۲۹ مادر همکاری داشتند، ۳۱ درصد افزایش داشته است.
پور علیزاده افزود: سال گذشته در مجموع ۳۱۵.۴ لیتر شیر مادر توسط مادران به بانک شیر اهدا شد که نسبت به سال قبل آن که ۴۰۸ لیتر شیر اهدا شده بود ۱۹ درصد کاهش داشته است.
وی ادامه داد: در پایان سال ۱۴۰۳ از مجموع شیر مادر اهدایی نیز ۳۸ لیتر شیر پاستوریزه نشده و ۲۰ لیتر شیر پاستوریزه، باقی مانده و ذخیره شده است.
رییس بانک شیر حضرت علی اصغر(ع) نیشابور گفت: این بانک شیر در تاریخ ۱۸ تیرماه سال ۱۴۰۲ در طبقه اول بیمارستان حکیم نیشابور افتتاح شده است که از زمان راهاندازی این مرکز تا کنون ۶۷ مادر در زمینه اهدای شیر با این مرکز مشارکت داشتهاند.
بانک شیر حضرت علی اصغر(ع) نیشابور دومین بانک شیر شمال شرق کشور و دوازدهمین بانک شیر در کشور و نخستین بانک شیر در سطح شهرستانهای کشور به شمار میرود که با هدف نجات زندگی نوزادان زودرس، نوزادان متولد شده با وزن کم، نوزادان متولد شده پرخطر در بخش مراقبتهای ویژه و نوزادان محروم از شیر، تاسیس شده است.
بانک شیر حضرت علی اصغر(ع) نیشابور در مجاورت بخش مراقبتهای ویژه نوزادان بیمارستان حکیم نیشابور تاسیس و تجهیزات آن با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال توسط خیّرین سلامت تامین شده است.
افزایش ۷۳ درصدی نوزادان نارس تغذیه شده با شیر اهدایی در نیشابور
برچسب ها
ابهامات درباره حادثه بیمارستان حکیم بیپاسخ ماند
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
شروه و دمام بوشهر در عزای بندرعباس
از نغمه تا نوحه، بوشهر به سوگ نشست
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
خاتون شرق- در پی انتشار گزارشی در شماره ۲۲۱ هفتهنامه خاتونشرق با عنوان فاجعه در بیمارستان حکیم دانشگاه علومپزشکی نیشابور جوابیهای به دفتر هفتهنامه خاتونشرق ارسال کرده که برای اطلاع و آکاهی شهروندان متن و تصویر نامه در ادامه منتشر میشود.
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
از نغمه تا نوحه، بوشهر به سوگ نشست
خاتون شرق- هفته گذشته، وقتی درباره فستیوال مردمی «کوچه» نوشتم و گفتم «کار مردم را به مردم بسپارید»، شاید خیلیها گمان نمیکردند این جمله تا چه حد میتواند معنای عمیقی در دل خود داشته باشد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.