کسری غفوری افزود: اکسیژن تولیدی این واحد به دو صورت گاز و مایع است که در شرایط نرمال برای بخش فولادسازی از اکسیژن گازی استفاده قرار میگیرد و در شرایط اضطرای از اکسیژن مایع برای این بخش هم استفاده می گردد.
وی اظهار داشت: از اواخر سال گذشته با شیوع بیماری کرونا، با برنامهریزی دقیق و تلاش همکاران این واحد صنعتی در مسیر انجام مسئولیت های اجتماعی و کمک به سلامت جامعه، برای افزایش تولید اکسیژن مایع، هر ماه اکسیژن تولیدی مازاد برای رفع نیاز بیمارستانها اختصاص یافته است.
وی خاطرنشان کرد: انتقال اکسیژن مایع تولیدی توسط تانکرهای ویژه ۱۰ و ۲۰ تنی مخصوص حمل مایعات کرایوجنیک انجام میشود و هر تُن اکسیژن مایع معادل ۱۲۰ کپسول ۴۰ لیتری اکسیژن بیمارستانی و نیازمند تمهیدات ویژه برای نقل و انتقال است.
وی گفت: این مجتمع دارای دو واحد اکسیژن هر کدام با ظرفیت چهار هزار و ۷۰۰ و ۶هزار و ۵۰۰ نرمال متر مکعب بر ساعت می باشد که برای تامین اکسیژن مورد نیاز واحدهای نورد و ذوب احداث شده است.
مجتمع فولاد خراسان بیش از یکهزار تُن اکسیژن مورد نیاز بیماران کرونایی را تامین کرد
برچسب ها
ابهامات درباره حادثه بیمارستان حکیم بیپاسخ ماند
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
نیشـابور، نت خاموش خراسان
خاتون شرق- نیشابور، زادگاه استاد پرویز مشکاتیان، از تأثیرگذارترین آهنگسازان و نوازندگان سنتور در تاریخ موسیقی ایران است. مشکاتیان با خلق آثاری ماندگار مانند بیداد، نوا، دستان و آستان جانان نهتنها در پهنه موسیقی ایران، بلکه در تاریخ فرهنگی معاصر نیشابور نیز نقشی برجسته دارد. با این همه، زادگاه او تاکنون از داشتن یک جشنواره دائمی موسیقی سنتی بیبهره بوده و حتی در سالگرد درگذشتش نیز خبری از رویدادی در خور نام او نیست. آیا این بیتوجهی، نوعی کمکاری مدیریتی و ضعف در نگاه برنامهریزان فرهنگی نیست؟
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
خاتون شرق- در پی انتشار گزارشی در شماره ۲۲۱ هفتهنامه خاتونشرق با عنوان فاجعه در بیمارستان حکیم دانشگاه علومپزشکی نیشابور جوابیهای به دفتر هفتهنامه خاتونشرق ارسال کرده که برای اطلاع و آکاهی شهروندان متن و تصویر نامه در ادامه منتشر میشود.
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.