در دو کارگاه تولیدی که با حمایت مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان و امام جمعه نیشابور در چارچوب الگوی «مثلث اقتصادی» تجهیز و راه اندازی شده است، ۳۰۰۰ دست لباس کار صنعتی تولید و تحویل مجتمع فولاد خراسان شد و تفاهم نامه تهیه مواد اولیه، ابزار مورد نیاز و سفارش ۳۰۰۰دست لباس کار صنعتی دیگر نیز به این کارگاه ها در آذرماه امسال قطعی شد.
به گزارش روابط عمومی مجتمع فولاد خراسان، تابستان امسال و در پی اعلام حمایت کسری غفوری، مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان از تسهیل اشتغال بانوان و در چارچوب طرح های تایید شده در کارگروه اشتغال فرمانداری ویژه شهرستان نیشابور و فرمانداری شهرستان فیروزه، برای اولین بار ۳۰۰۰ دست لباس کار صنعتی دوخته شده در نیشابور و فیروزه به مجتمع فولاد خراسان تحویل داده شد.
مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان با بیان این که امکان اشتغال آفرینی در چارچوب الگوی «اقتصاد مقاومتی» در شهرستان های نیشابور، فیروزه و زبرخان فراهم است، افزود: فولاد خراسان به عنوان «معین اقتصادی» منطقه، مزایای توسعه ای قابل توجهی از جمله ایجاد اشتغال پایدار در سایت صنعتی خود فراهم کرده است.
کسری غفوری با بیان این که بسیاری از نیازهای جانبی صنایع شهرستان و استان در نیشابور قابل تامین است، افزود: با توجه به قابلیت های صنعتی شهرستان های نیشابور، فیروزه و زبرخان این آمادگی به وجود آمده که با سرمایه گذاری و کمک به برپایی کارگاه هایی که بتوانند در قالب پتانسیل های صنعتی شهرستان های مان اشتغال آفرینی مولد داشته باشند، زمینه اشتغال در بخش های جنبی صنایع را ایجاد کنیم.
گفتنی است تجهیز با این دو کارگاه دوخت لباس صنعتی که با هدف کمک به خوداشتغالی صورت گرفته، بیش از ۳۰ نفر از بانوان در این حوزه مشغول به کار شده اند. این کارگاه ها با برخورداری از تجهیزات روزآمد و کارکنان ماهر، امکان تهیه لباس کار در تیراژ بالا برای مشاغل صنعتی، تولیدی، خدماتی و… را دارند.
اشتغال ۳۰ نفر از بانوان نیشابور و فیروزه با حمایت فولاد خراسان
برچسب ها
ابهامات درباره حادثه بیمارستان حکیم بیپاسخ ماند
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
نیشـابور، نت خاموش خراسان
خاتون شرق- نیشابور، زادگاه استاد پرویز مشکاتیان، از تأثیرگذارترین آهنگسازان و نوازندگان سنتور در تاریخ موسیقی ایران است. مشکاتیان با خلق آثاری ماندگار مانند بیداد، نوا، دستان و آستان جانان نهتنها در پهنه موسیقی ایران، بلکه در تاریخ فرهنگی معاصر نیشابور نیز نقشی برجسته دارد. با این همه، زادگاه او تاکنون از داشتن یک جشنواره دائمی موسیقی سنتی بیبهره بوده و حتی در سالگرد درگذشتش نیز خبری از رویدادی در خور نام او نیست. آیا این بیتوجهی، نوعی کمکاری مدیریتی و ضعف در نگاه برنامهریزان فرهنگی نیست؟
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
خاتون شرق- در پی انتشار گزارشی در شماره ۲۲۱ هفتهنامه خاتونشرق با عنوان فاجعه در بیمارستان حکیم دانشگاه علومپزشکی نیشابور جوابیهای به دفتر هفتهنامه خاتونشرق ارسال کرده که برای اطلاع و آکاهی شهروندان متن و تصویر نامه در ادامه منتشر میشود.
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.