مرتضی نیازی در آئین بهرهبرداری از مرکز خدمات سلامت کلاته محمدجان در نیشابور اظهار کرد: از این تعداد طرح ۶۰۰ستگاه مسکن محرومین، ۶۴ باب مدرسه و مابقی احداث راه و خانه عالم بوده و ۲۰۹ طرح هم با ۷۸ میلیارد تومان اعتبار تا پایان ۱۴۰۱ محقق میگردد.
وی بیان کرد: تا کنون در حوزه اشتغالزایی با اجرای طرحهای خرد خانگی در ۲۴ شهرستان استان خراسان رضوی ورود کرده ایم که ۱۵۰ رسته فعالیت شغلی را شامل میشود و در این چارچوب هفتهزار و ۱۲۰ طرح با ۷۲۱ میلیارد تومان اعتبار اجرایی شده که از این میزان اعتبار ۲۵۲ میلیارد تومان سرمایهگذاری بنیاد برکت و مابقی از طریق مشارکتهای مردمی بوده است.
وی با اشاره به اینکه راهاندازی ۲۰۰ کارگاه در قالب کسب و کارهای خانوادگی تا پایان امسال در دستور کار اینبنیاد قرار دارد افزود: ۴۲۴ روستا تحت پوشش طرحهای بنیاد برکت قرار گرفته و امیدواریم تا پایان امسال این هفتهزار و ۱۲۰طرح به بیش از ۱۰هزار و ۵۰۰ طرح برسد.
وی گفت: این خدمات با استفاده از ۳۷ نفر از مجریان و تسهیلگران بنیاد برکت که بومی و تحصیلکرده هستند انجام میشود و طرحهای اشتغالزایی را در روستاها و شهرهای کوچک شناسایی میکنند.
صبح امروز ۵۰ طرح بهداشتی و درمانی در استانهای خوزستان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، لرستان، سیستانوبلوچستان، کهکیلویه و بویراحمد، فارس،آذربایجان غربی، کرمانشاه و اصفهان به صورت متمرکز از طریق ویدئو کنفرانس با حضور وزیر بهداشت به بهرهبرداری رسید.
سرمایهگذاری ۷۵میلیارد تومان بنیاد برکت برای توسعه زیرساختها
برچسب ها
شروه و دمام بوشهر در عزای بندرعباس
از نغمه تا نوحه، بوشهر به سوگ نشست
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
از نغمه تا نوحه، بوشهر به سوگ نشست
خاتون شرق- هفته گذشته، وقتی درباره فستیوال مردمی «کوچه» نوشتم و گفتم «کار مردم را به مردم بسپارید»، شاید خیلیها گمان نمیکردند این جمله تا چه حد میتواند معنای عمیقی در دل خود داشته باشد.
پای لنگ رسانهها در فاجعه بندر شهید رجایی
خاتون شرق- آتش در بندر شهید رجایی، نه تنها قلب اقتصادی کشور را سوزاند، بلکه بار دیگر ضعفها و کاستیهای جدی رسانهها در پوشش بحرانهای ملی را نمایان کرد. در حالی که تاکنون شمار جانباختگان این حادثه به دستکم ۴۰ نفر رسیده، هنوز اخبار دقیق و شفاف از تعداد مصدومان و، مهمتر از آن، علت اصلی حادثه منتشر نشده است. خلأ بزرگتر، غیبت رسانههای رسمی در پوشش لحظهبهلحظه و مستقیم این فاجعه است که بار دیگر، ضعف مزمن صداوسیما و رسانههای داخلی در مدیریت اطلاعرسانی بحران را آشکار ساخت.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.