من هم پیتزاهای پیتزا پلاک را مخصوصا طعم پیتزای گوشت و قارچش را بسیار دوست دارم که با سس های متنوع و بی نظیرش انسان را جادو می کند.
برای رعایت دستورالعمل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در محوطه روبروی پیتزا پلاک تعدادی میز و صندلی چیده شده که در کنار درختان همیشه سبز، فضای مطبوعی را بوجود آورده است.
پس از سفارش غذا، سالاد سزار و پیتزا گوشت و قارچ مشغول خوردن غذا بودیم که در این هنگام مردی جوان و بلند قد که موهایش را از پشت بسته بود آهسته به میز ما نزدیک شد و پرسید که آیا غذا باب میلتان بود؟
پس از کمی صحبت متوجه شدم که این آقا سرآشپز مخصوص فست فود پیتزا پلاک است.
این نخستین بار بود که با یک سرآشپز مخصوص گفت و گو می کردم. کنجکاو شدم که بیشتر درباره سرآشپزی بدانم و از او خواهش کردم که شماره تماسش را برای انجام مصاحبه داشته باشم که با خرسندی قبول کرد.
چند روز بعد در یک عصر پاییزی با او تماس گرفتم.
بیژن خواهانی به گرمی پاسخ داد و از تجربیاتش درباره سرآشپزی طی این سالها برایم تعریف کرد.
او ۲۸ سال سن دارد و حدود هفت سال است که آشپزی را به صورت حرفه ای شروع کرده است.
از او می پرسم چطور شد که به آشپزی علاقمند شدید؟
من آشپزی را خیلی دوست داشتم و خیلی اتفاقی با این حرفه آشنا شدم. ابتدا یک داستانی پیش آمد که ما مجبور شدیم از نیشابور به مشهد رفتیم. اول در کار کافی شاپ بودیم و بعد کم کم وارد کار غذا شدیم که البته یک اتفاق بود البته مدتی هم در صنعت مدلینگ فعالیت داشتم.
غذا و دسر مورد علاقه خودتان چیست؟
غذاهای چرب را دوست ندارم و غذاهای ایتالیایی را بیشتردوست دارم آن هم از نوع پیتزا چون حجمش کم و خیلی سبک است. پیتزای رگمش را هم دوست دارم چون گوشت و مرغ ندارد و خوش طعم و سبک است.
دسر هم کیک براونیز شکلاتی که ترکیبی از دوسه مدل شکلات خوشمزه است.
تا به حال دوره های خاصی برای آشپزی گذرانده اید؟
بله دوره هایی بوده که پیش یک سر آشپز مطرح بوده ام ولی اینکه مدرکش را داشته باشم و آکادمی باشد خیر.
پیش کدام سر آشپز؟
در چند تا از مجموعه های قوی مشهد مانند مجموعه کلاب مشهد و کیوسک که سرآشپز آنها آقای علیزاده بود.
دست پخت چه کسی را خودتان بیشتر دوست دارید؟
دست پخت مادرم.
در طول روز چند ساعت برای خودتان آشپزی می کنید؟
آشپزی برای خودم کم و بیشتر کارهای مغازه است.
برای فست فود چند ساعت آشپزی می کنید؟
در مرحله ی آماده سازی، غذای ما خانگی درست می شود و زمان سرو غذا زیاد است که بستگی به حجم آماده سازی دارد که در طول هفته چطور و به چه شکل باشد. به طور کلی روزانه ۲ تا سه ساعت درگیر هستیم ولی فرآیند آماده سازی مواد اولیه تا زمان ارسال سفارش باعث می شود که در کل روز درگیر باشیم.
در پیتزا پلاک چند نوع غذا سرو می شود؟
غذاهای زیادی در منوی جدیدمان آمده و حدود ۵۰ نوع است.
چه کسانی بیشتر از غذای شما ایراد می گیرند؟
افرادی که خیلی روی غذایشان حساس بوده و غذا خور حرفه ای وشکمو هستند و غذای با کیفیت و خوب را می شناسند و می دانند چه ویژگی هایی باید داشته باشد.
اگر شما داور یک مسابقه آشپزی بزرگ باشید برای انتخاب بهترین غذا به چه چیزهایی توجه می کنید؟
نخستین مورد به ظاهر غذا توجه می کنم و باید ظاهر خوبی داشته باشد تا بتواند هرکسی را که آن را می بیند قلقلک بدهد. مورد بعدی گم شدن مزه ها در هم دیگر است و اینکه وقتی من یک غذا را تست می کنم باید بتوانم چند مزه را احساس بکنم و حس تازگی به من بدهد.
برای کسانی که می خواهند وارد حرفه ی آشپزی بشوند چه توصیه ای دارید؟
باید عاشق این کار باشید تا بتوانید تمام سختی هایش را به جان بخرید.
یک خاطره ی جالب تعریف کنید؟
خاطره تلخ یا شیرین؟
شیرین
خاطره ی خوب زمانی بود که در مشهد یک کسی که خیلی ناراحت بود به فست فود ما آمد و غذا سفارش داد.
زمانی که غذایش تمام شد پرسید آشپزتان چه کسی است؟ و گفت آخرین باردر دوبی غذایی با این کیفیت خوردم و خاطره خوبی را برایم زنده کرد، واقعا لذت بردم.
این خاطره بسیار برایم لذت بخش بود چون من باعث شده بودم که چنین حسی داشته باشد.
از اینکه وقتتان را در اختیار ما گذاشتید از شما سپاسگزارم.
من هم از شما و خوانندگان خاتون شرق سپاسگزارم.
مصاحبه با سرآشپز مدلینگ نیشابوری
برچسب ها
راهکارهایی برای کاهش آسیبپذیری شهری
نیشابور در برابر بحران
صنعت استراتژیک فروکروم نیشابور قربانی ناترازی انرژی
طپش فروکروم در قلب نیشابور
فرماندار نیشابور در نشست فرمانداران خراسان رضوی :
اولویت فرمانداران در توزیع اعتبارات دیده نشده است
نیشابور در برابر بحران
خاتون شرق - شهرها، بهعنوان پیچیدهترین نظامهای مصنوع بشر، همواره در معرض تهدیدات ناشی از مخاطرات طبیعی و انسانی قرار دارند. این تهدیدات میتوانند با ایجاد اختلال در عملکرد زیرساختها و خدمات عمومی، تبعاتی جبرانناپذیر برای ساکنان و ساختار اجتماعی–اقتصادی شهر به همراه داشته باشند. در چنین شرایطی، اتخاذ رویکردهای پیشگیرانه و مقاومسازی سیستمهای شهری اهمیت بسزایی دارد. پدافند غیرعامل یکی از راهبردهای اساسی در مدیریت بحران و کاهش آسیبپذیری شهرها در برابر مخاطرات گوناگون است که در سالهای اخیر جایگاه برجستهای در سیاستگذاریهای ملی و محلی پیدا کرده است.
طپش فروکروم در قلب نیشابور
خاتون شرق - ساخت کارخانه فروکروم در نیشابور، طرحی صنعتی است که میتواند چهره اقتصادی این شهرستان را دگرگون کند؛ پروژهای بزرگ در میانه کمبود سرمایهگذاری صنعتی در شرق کشور، که هم فرصت اشتغالزایی گسترده دارد و هم ایران را در تولید یکی از مواد راهبردی صنایع فولاد یک گام به خودکفایی نزدیکتر میکند. حالا نیشابور، شهری با پیشینهای غنی در فرهنگ و تاریخ، در آستانه تبدیل شدن به یکی از قطبهای تولید فروآلیاژ در کشور قرار گرفته است. اما این پروژه چه چشماندازی پیشروی صنعت و محیطزیست نیشابور خواهد گشود.
اولویت فرمانداران در توزیع اعتبارات دیده نشده است
خاتون شرق - در نشست فرمانداران استان خراسان رضوی، مهدی دونده، معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور اظهار کرد: یکی از دغدغههای فرمانداران پهنه و منطقه نیشابور، عدم حضور مدیران کل در شهرستانهای پیرامون است. شهرستانهای نیشابور، سبزوار، تربتحیدریه و مشهد بهعنوان نقاط کانونی، همواره میزبان مدیران استانی و کشوری بودهاند؛ اما سایر شهرستانها نیز این توقع را دارند که مدیران کل استانداری و دستگاههای اجرایی استان در آنها نیز حضور پیدا کنند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.