افشین داوری طی بازدید از ورزشگاه انقلاب نیشابور با اشاره به برگزاری مسابقات لیگ برتر فوتبال طی روزهای آینده در این شهر اظهار کرد: با پیمانکار ورزشگاه انقلاب نامهنگاری شده تا بخشی از این ورزشگاه به صورت موقت برای برگزاری مسابقات تیمهای لیگ نیشابور آماده شود تا تیم های نیشابور در همین شهر بازی کنند در غیر این صورت سازمان لیگ محدودیت هایی در این حوزه دارد.
وی با بیان اینکه این ورزشگاه امسال ۶۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب داشته ولی هنوز تخصیصی صورت نگرفته افزود: با نمایندگان سازمان لیگ صحبت شده تا بازدیدی از ورزشگاه انقلاب نیشابور داشته باشند و شرایط برای میزبانی در ورزشگاه انقلاب آماده شود تا این بازیها از هفته آینده در نیشابور برگزار میشود.
وی با اشاره به حضور تیم فوتبال بانوان نیشابور در لیک برتر به عنوان تنها تیم حاضر از خراسان رضوی گفت: خوشبختانه در نیشابور ۲ باشگاه فوتبال داریم که دختران در لیگ برتر هستند و پسران هم در لیگ دسته سه حضور دارند.
افشین داوری گفت: خانه جوان نیشابور ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امسال هم ۱۵میلیارد ریال اعتبار داشته که تا کنون تخصیصی نداشته و باید سریعا تامین شود، سالن صخره نوردی نیشابور هم تا کنون ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی در حاشیه بازدید از مجموعه آبی نیسایا در نیشابور گفت: پیش از این تسهیلات مناسبی برای اینمجموعههای آبی خصوصی و استخرها در نظر گرفته و پرداخت شد که متاسفانه با شیوع کرونا اینمجموعهها به حالت نیمه تعطیل درآمده است.
وی با اشاره به لزوم حمایت صنایع از بخش خصوصی ورزش استان گفت: در این راستا جلسه ای با اتاق بازرگانی و دانشگاه فردوسی برگزار شده و اتاق بازرگانی متعهد شد که تمام صنایع را در این مجموعه وارد کند تا ما بتوانیم در زمینه اقتصاد ورزش حرفی برای گفتن داشته باشیم.
وی افزود: امیدوارم این بار بتوانیم آن دسته از صنایع استان را که به خاطر نوع ارتباطاتشان منابعشان را به استان های دیگر ارسال می کنند در همین جا به کار بگیریم و شورای عالی ورزش در استان هم در حال ساماندهی است و مطابق قانون استانداران مسئولیت آن را برعهده دارند و امیدوارم با توجه ویژهای که استاندار به ورزش دارند بتوانیم شرایط خوبی را برای ورود بخش خصوصی در ورزش استان مهیا کنیم.
برای تکمیل ورزشگاه انقلاب نیشابور ۲۵۰میلیارد ریال مورد نیاز است
برچسب ها
ابهامات درباره حادثه بیمارستان حکیم بیپاسخ ماند
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
نیشـابور، نت خاموش خراسان
خاتون شرق- نیشابور، زادگاه استاد پرویز مشکاتیان، از تأثیرگذارترین آهنگسازان و نوازندگان سنتور در تاریخ موسیقی ایران است. مشکاتیان با خلق آثاری ماندگار مانند بیداد، نوا، دستان و آستان جانان نهتنها در پهنه موسیقی ایران، بلکه در تاریخ فرهنگی معاصر نیشابور نیز نقشی برجسته دارد. با این همه، زادگاه او تاکنون از داشتن یک جشنواره دائمی موسیقی سنتی بیبهره بوده و حتی در سالگرد درگذشتش نیز خبری از رویدادی در خور نام او نیست. آیا این بیتوجهی، نوعی کمکاری مدیریتی و ضعف در نگاه برنامهریزان فرهنگی نیست؟
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
خاتون شرق- در پی انتشار گزارشی در شماره ۲۲۱ هفتهنامه خاتونشرق با عنوان فاجعه در بیمارستان حکیم دانشگاه علومپزشکی نیشابور جوابیهای به دفتر هفتهنامه خاتونشرق ارسال کرده که برای اطلاع و آکاهی شهروندان متن و تصویر نامه در ادامه منتشر میشود.
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.