جعفر تمیز مدیر عامل شرکت آبوفاضلاب نیشابور گفت: از ابتدای دی ماه تا کنون نسبت به عملیات احیا و حفر و تجهیز ۶ حلقه چاه اقدام شده است و با آغاز بهرهبرداری و قرار گرفتن این چاهها در مدار بخشی از کسری نیاز آبی در پیک مصرف تامین خواهد شد و امیدواریم تابستان امسال را با مدیریت مخازن و شبکه در نقطه سر به سر عبور کنیم البته همه اینها به دوره تناوب گرما ، افزایش دما و ماندگاری گرما در شهرستان نیشابور دارد.
تمیز گفت: شرایط مطلوب زمانی است که پس از ۱۵ روز ورود موج هوای گرم به مدت چند روز دمای هوا کاهش یابد اما وقتی که دمای هوا به بالای ۳۹درجه میرسد و این گرما تدوام پیدا کرده و حدودا ۴۰ تا ۴۵روز میرسد با کوچکترین مشکل در تاسیسات که محتمل می باشدشرایط مدیریت تامین و توزیع سخت ترمیشود .
وی اظهار کرد: در حال حاضر ۴۶ حلقه چاه از مجموع ۵۷ حلقه چاه موجود در شهر نیشابور فعال است و همه تلاش ما بر این است که توان تولیدمان را افزایش بدهیم و در بخش روستایی بیشترین مشکلات را در بخش سرولایت داریم و در حال حفر وتجهیز سه حلقه چاه در این بخش هستیم و با آغاز بهرهبرداری از این چاهها میزان استحصال و بهرهبرداری از آب شرب در سرولایت هم به نقطه سربهسر ومطلوب خواهد رسید.
وی گفت: برای نیشابور حفر و تجهیز ۱۵ حلقه چاه در دستور کار قرار گرفته و پیش از رسیدن به نقطه اوج مصرف که معمولا از ۱۵ تا ۲۰خرداد می باشد حداقل ۸ حلقه از آنها انشالله تجهیز و وارد مدار خواهدشد که برای حفر و تجهیز هر حلقه چاه پنج تا ۶میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است که اعتبار لازم برای ۱۵حلقه چاه در نیشابور از محل اعتبارات محرومیت زدایی ،عمرانی و جاری تامین شده است که در این خصوص بایستی از خدمات ویژه دست اندر کاران حوزه محرومیت زدایی که همکاران محترم قرارگاه سازندگی سپاه می باشند و همچنین مدیریت محترم عامل آبفای استان آقای مهندس علوی تشکر ویژه نمود .
وی با اشاره به بروز گرمای زودهنگام از اردیبهشت در سال جاری گفت: احتمال دارد امسال کولرهای آبی زودتر وارد مدار شود که در این صورت میزان مصارف اب افزایش چشمگیری خواهد داشت و ظاهرا امسال تابستان گرمی را پیش رو داریم و هم گرما زودتر شروع شده و همنسبت با سالهای قبل گرمتر خواهد بود وضمنابا تداوم خشکسالی مواجه هستیم و بارندگیهایی که برای فروردین پیشبینی میکردیم اتفاق نیفتاد و همه اینها سبب میشود چاه های کشاورزی زودتر روشن شود که باعث اُفت سطح چاه های آب زیر زمینی میشود
وی گفت: در حال حاضر در نیشابور بالغ بر ۳۵۰لیتر برثانیه کسری نیازآب شرب داریم.
وی گفت: شهروندان باید در مصرف آب شرب توجه و دقت زیادی داشته باشند و جدا از آب شرب برای شستشوی حیاط منزل، فرش و ماشین استفاده نکنند و در روستاها هم از آب شرب برای آبیاری مزارع و باغها استفاده نشود.و با صرفه جویی ۱۰ درصدی در مصارف ما را در امر سقایی یاری نمایند.
جعفر تمیز مدیر عامل شرکت آبوفاضلاب نیشابور گفت: طی سال گذشته مجموع استحصال سالانه آب در این بخش بالغ بر ۴۰میلیون مترمکعب بوده که از این میزان ۲۷میلیون مترمکعب مصرف شبکه و ۱۳میلیون مترمکعب هدررفت آب بوده و این میزان مصرف آب آب نیشابور حدود ۱۲و نیم درصد از مصرف آب در سطح استان را تشکیل میهد.
وی افزود: سالانه پنج درصد به خطوط فرسوده شبکه توزیع آب شرب نیشابور افزوده میشود و در حال حاضر ۴۵درصد شبکه آب نیشابور فرسوده است و به همین خاطر میزان هدررفت در این شبکه بیش از ۳۵درصد است.
وی با بیان اینکه طول عمر شبکه به طور متوسط ۲۵سال است اظهار کرد: براین اساس سالانه بالغ بر یکصد کیلومتر نیازمند اصلاح و توسعه شبکه هستیم و طی یک سال گذشته بالغ بر ۷۰کیلومتر از شبکه آب شرب نیشابور اصلاح و توسعه شده و از این میزان ۴۰کیلومتر اصلاح شبکه و مابقی شامل توسعه شبکه بوده است و با اجرای لولههای جدید در شبکه میزان طول عمر شبکه را به بیش از ۳۰سال افزایش میدهیم. وی گفت: سرعت بخشیدن به نوسازی و اصلاح شبکه آب شرب برای کاهش هدررفت آب در دستور کار شرکت آبفا قرار دارد اما با توجه درآمدها در بخش عمرانی و جاری بیش از پنجدرصدی که در سال متعهد هستیم امکان اجرا نداریم و در این بخش باید اعتبارات ملی با همکاری نمایندگان پیشبینی شود.
کسری ۳۵۰لیتری آب شرب در نیشابور
برچسب ها
ابهامات درباره حادثه بیمارستان حکیم بیپاسخ ماند
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
نیشـابور، نت خاموش خراسان
خاتون شرق- نیشابور، زادگاه استاد پرویز مشکاتیان، از تأثیرگذارترین آهنگسازان و نوازندگان سنتور در تاریخ موسیقی ایران است. مشکاتیان با خلق آثاری ماندگار مانند بیداد، نوا، دستان و آستان جانان نهتنها در پهنه موسیقی ایران، بلکه در تاریخ فرهنگی معاصر نیشابور نیز نقشی برجسته دارد. با این همه، زادگاه او تاکنون از داشتن یک جشنواره دائمی موسیقی سنتی بیبهره بوده و حتی در سالگرد درگذشتش نیز خبری از رویدادی در خور نام او نیست. آیا این بیتوجهی، نوعی کمکاری مدیریتی و ضعف در نگاه برنامهریزان فرهنگی نیست؟
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
خاتون شرق- در پی انتشار گزارشی در شماره ۲۲۱ هفتهنامه خاتونشرق با عنوان فاجعه در بیمارستان حکیم دانشگاه علومپزشکی نیشابور جوابیهای به دفتر هفتهنامه خاتونشرق ارسال کرده که برای اطلاع و آکاهی شهروندان متن و تصویر نامه در ادامه منتشر میشود.
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.