رئیس اداره فرهنگ وارشاداسلامی نیشابور اظهار کرد: ۲۵۵ اثر در دو بخش فضای باز و صحنهای از سراسر ایران به دبیرخانه شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر کوتاه ارسباران ارسال شد که هیات بازبینی پس از بررسی تمامی این آثار، ۱۴ نمایش فضای باز و ۱۰ اثر صحنهای را انتخاب کرد.
علیرضاسیدآبادی گفت: علیرضا اوسیوند، فریبا متخصص، مهدی لزیری، سمیه رضایی، آزاده انصاری و بابک نهرین داوران این دوره از جشنواره بودند که با دبیری احمد رجبپور برگزار شد.
وی خاطر نشان کرد: هیات داوران جایزه ویژه نمایشنامهنویسی شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و هدیه نقدی به محسن مسعودیفر و مبینا عینآبادی، نویسندگان نمایشنامه «دختری از جنس اشک» از شهرستان نیشابور اهدا کرد.
سیدآبادی یادآورشد: همچنین جایزه دوم بخش کارگردانی شامل لوح تقدیر و جایزه نقدی به محسن مسعودیفر، کارگردان نمایش «دختری از جنس اشک» وجایزه ویژه بخش طراحی وساخت موسیقی همراه با لوح تقدیر و جایزه نقدی به معین اعتقادی، آهنگساز نمایش «دختری از جنس اشک» از شهرستان نیشابورتعلق گرفت.
وی عنوان کرد: هیئت داوران در بخش طراحی صحنه لوح تقدیر و جایزه نقدی از علی پیکار برای نمایش «دختری از جنس اشک» از شهرستان نیشابور اهدا نمود.
سید آبادی ادامه داد: جایزه اول بازیگر زن شامل، تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و هدیه نقدی به مبینا عینآبادی، بازیگر نمایش «دختری از جنس اشک» از شهرستان نیشابوراهدا شد.
رئیس اداره فرهنگ وارشاداسلامی نیشابور تصریح کرد: در پایان این مراسم، با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، فرماندار شهرستان اهر و تعدادی از پیشکسوتان تئاتر آذربایجان شرقی، از پوستر بخش پژوهش و نمایشنامهنویسی بیستویکمین جشنواره بینالمللی نمایشهای آیینی و سنتی رونمایی شد.
هنرمندان تئاتر نیشابور جوایز جشنواره سراسری تئاتر کوتاه ارسباران را درو کردند
برچسب ها
ابهامات درباره حادثه بیمارستان حکیم بیپاسخ ماند
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
درسگفتارهای ادبی
دریافت رنجاندودگی
نیشـابور، نت خاموش خراسان
خاتون شرق- نیشابور، زادگاه استاد پرویز مشکاتیان، از تأثیرگذارترین آهنگسازان و نوازندگان سنتور در تاریخ موسیقی ایران است. مشکاتیان با خلق آثاری ماندگار مانند بیداد، نوا، دستان و آستان جانان نهتنها در پهنه موسیقی ایران، بلکه در تاریخ فرهنگی معاصر نیشابور نیز نقشی برجسته دارد. با این همه، زادگاه او تاکنون از داشتن یک جشنواره دائمی موسیقی سنتی بیبهره بوده و حتی در سالگرد درگذشتش نیز خبری از رویدادی در خور نام او نیست. آیا این بیتوجهی، نوعی کمکاری مدیریتی و ضعف در نگاه برنامهریزان فرهنگی نیست؟
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
خاتون شرق- در پی انتشار گزارشی در شماره ۲۲۱ هفتهنامه خاتونشرق با عنوان فاجعه در بیمارستان حکیم دانشگاه علومپزشکی نیشابور جوابیهای به دفتر هفتهنامه خاتونشرق ارسال کرده که برای اطلاع و آکاهی شهروندان متن و تصویر نامه در ادامه منتشر میشود.
دریافت رنجاندودگی
درسگفتارهای ادبی(12)
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.