سعید سرباز جانفدا افزود: در این طرح از محل کمکهای مردمی بالغ بر ۳۶ میلیارد ریال جمعآوری شده و حدود ۵۰۰ زندانی نیازمند دیگر در استان وجود دارد.
وی اظهار داشت: آزادی ۳۰۸ زندانی در مرحله قبلی این طرح در حرم مطهر رضوی به مناسبت میلاد امام رضا(ع) اجرایی شد و امروز هم در آغاز مرحله نهم نذر هشتم ۱۲ زندانی نیازمند آزاد میگردد.
وی بیان کرد: در این طرح در هشتم هر ماه ۸ زندانی نیازمند با کمکهای مردمی و خیرین آزاد میشوند و امروز به تاسی از خراسان این طرح در سراسر کشور اجرایی شده است.
وی تصریح کرد: در استان خراسان رضوی جایگاه زندان و مساجد باید متفاوت از سایر استانها بوده و نوع منش و رفتار در خور شان حضرت ثامنالحجج(ع) باشد و نذر هشتم که قرار بود در مساجد اتفاق بیفتد امروز در بین قضات هم در حال گسترش بوده و زمینه آزادی بسیاری از زندانیان نیازمند فراهمشده است.
وی خاطرنشان کرد: در این حوزه نیازمند فرهنگسازی هستیم تا نذورات مردم و خیرین به این سو هدایت گردد و این مورد هم باید مورد توجه قرار گیرد که زمینه و بستر مناسب برای حضور یک زندانی آزاد شده در جامعه فراهم گردد.
۴۰۰زندانی نیازمند با کمکهای مردمی آزاد شدند
برچسب ها
ابهامات درباره حادثه بیمارستان حکیم بیپاسخ ماند
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
نیشـابور، نت خاموش خراسان
خاتون شرق- نیشابور، زادگاه استاد پرویز مشکاتیان، از تأثیرگذارترین آهنگسازان و نوازندگان سنتور در تاریخ موسیقی ایران است. مشکاتیان با خلق آثاری ماندگار مانند بیداد، نوا، دستان و آستان جانان نهتنها در پهنه موسیقی ایران، بلکه در تاریخ فرهنگی معاصر نیشابور نیز نقشی برجسته دارد. با این همه، زادگاه او تاکنون از داشتن یک جشنواره دائمی موسیقی سنتی بیبهره بوده و حتی در سالگرد درگذشتش نیز خبری از رویدادی در خور نام او نیست. آیا این بیتوجهی، نوعی کمکاری مدیریتی و ضعف در نگاه برنامهریزان فرهنگی نیست؟
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
خاتون شرق- در پی انتشار گزارشی در شماره ۲۲۱ هفتهنامه خاتونشرق با عنوان فاجعه در بیمارستان حکیم دانشگاه علومپزشکی نیشابور جوابیهای به دفتر هفتهنامه خاتونشرق ارسال کرده که برای اطلاع و آکاهی شهروندان متن و تصویر نامه در ادامه منتشر میشود.
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.